logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lisovací kleště REMS – miliónkrát osvědčené

REMS lisovací kleště / REMS lisovací kleště Mini BMP ¼" – 1⅛" pro chladící a klimatizační techniku. Pro všechny běžné systémy s lisovanými tvarovkami.

Vysoce zatížitelné lisovací kleště z kované a zvlášť kalené speciální oceli. Lisovací obrysy lisovacích kleští / lisovacích kleští Mini REMS jsou specifické pro daný systém a odpovídají lisovacím obrysům daného systému s lisovanými tvarovkami. Díky tomu bezvadné, systému odpovídající, bezpečné lisování.

Lisovací čelisti lisovacích kleští s velice přesně zapracovaným a na CNC obráběcích centrech strojově přesně zaobleným lisovacím obrysem. Díky tomu významně menší výrobní tolerance než u pouze litého lisovacího obrysu.

Zpětné dosledování dle EN 1775:2007

Lisovací kleště / lisovací kleště Mini / lisovací kroužky REMS s lisovacím obrysem M, V, SA, B, RN a UP mají vždy vytvořeno specifické značení v lisovacím obrysu, jež zanechá po ukončení lisovacího cyklu trvalý otisk přímo na lisované tvarovce. Toto umožňuje uživateli také i po ukončení lisování ještě jednu kontrolu, zda byly pro zhotovení lisovaného spoje použity vhodné lisovací kleště resp. lisovací kroužek.

Tímto zpětným dosledováním splňuje REMS doporučení evropské normy EN 1775:2007 při instalaci systémů s lisovanými tvarovkami na plyn. Příklad lisovacích kleští REMS M: Otisk ”M” na lisované tvarovce za účelem zpětného dosledování dle EN 1775:2007.

Jedinečné!

  • Patent EP 1 223 008: Všechny lisovací kleště REMS, které jsou v katalogu označeny * mají další připojení a pasují také do ručního radiálního lisu REMS Eco-Press. Díky tomu jednoduché, nákladově výhodné skladování.
  • Patent EP 2 027 971: REMS lisovací kleště Mini ACz, Fz, RFz, RFIz, VMPz s ozubením zabraňují tvorbě otřepů na lisovacím pouzdru.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.