logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový řídící systém pro jednotky TOPVEX

Systemair a.s. uvádí na trh inovované VZT jednotky s rotačním regeneračním rekuperátorem a deskovým protiproudým rekuperátorem řady TOPVEX s novým řídícím systémem Access a externím ovladačem NaviPad.

Nový řídící systém pro jednotky TOPVEX

  • Vestavěný řídící systém Access
  • Nízká spotřeba energie
  • Certifikace Eurovent

TOPVEX jsou kompaktní rekuperační jednotky určené k větrání kancelářských a obchodních prostor, škol a dalších podobných objektů. Jednotky jsou navrženy tak, aby vyhovovaly nejnovějším požadavkům na vysokou účinnost rekuperace a nízkou spotřebu energie.

Nový vestavěný řídící systém Access

Jednotky TOPVEX jsou vybaveny plně propojeným vestavěným řídicím systémem Access včetně teplotních čidel a externího ovladače - grafického uživatelského rozhraní (tabletu) NaviPad. NaviPad je ergonomický a robustní navigační tablet (IP54) s přehledným a intuitivním uživatelským rozhraním HTML5. Je dodáván včetně držáku, který lze umístit přímo na jednotku nebo na stěnu. Ovladač lze z držáku snadno vyjmout. NaviPad je připojen pomocí plochého kabelu o délce 3m.

Relevantní provozní údaje, nastavení a křivka průtoku jsou dostupné v reálném čase a je možné je změnit pomocí pár kliknutí. Regulační systém Access disponuje též dalšími funkcemi pro úsporu energie, např. volné chlazení, rekuperaci chladu, nastavení teploty a vzduchového výkonu podle období. Regulační systém umožňuje editovat název jednotky, alarmy a regulovat komponenty, umožňují uživateli adaptovat jednotku různým instalačním požadavkům. Díky obrazovce s přehledem systému je možné monitorovat více jednotek v rámci lokální sítě.


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.