logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Digitální regulátor druhé generace MZ- Home od firmy inVENTer®

Svěží vzduch v ložnici, příjemné klima v obývacím pokoji a rychlá regulace vlhkosti v kuchyni – to vše jde nyní současně.

Digitální regulátor druhé generace MZ- Home
Digitální regulátor druhé generace MZ- Home


S inteligentním řídicím systémem MZ-Home, ovládáte decentrální větrací systém se zpětným ziskem tepla inVENTer® v různých obytných prostorách zcela individuálně. Díky moderní Clust-Air technologii mohou být vaše obytné prostory pohodlně a snadno rozdělené do různých zón, které lze ovládat individuálně s vlastním časovým programem. V případě potřeby se automaticky aktivuje integrovaný senzor vlhkosti, a tím se spustí režim odvodu vlhkosti, čímž se předejde vzniku plísní – vše pro příjemné a zdravé prostředí.

Více informací naleznete na webových stránkách A-INVENT nebo kontaktujte přímo výhradního dovozce firmu A-INVENT s.r.o. telefonicky: +420 376 382 177 nebo na e-mailu: info@inventer.cz.,popřípadě se můžete osobně zastavit na jejich nové adrese A-INVENT s.r.o., Husovo náměstí 148, 341 01 Horažďovice.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.