logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Panasonic H&C představí produktové novinky na březnovém veletrhu Aquatherm Praha 2020

Vizualizace stánku Panasonic H&C
Vizualizace stánku Panasonic H&C na Aquatherm Praha 2020

Divize Panasonic Heating & Cooling, představí své klíčové produkty a novinky pro rok 2020 na veletrhu Aquatherm Praha. Ten proběhne v areálu PVA EXPO Praha ve dnech 3. – 6. 3. 2020. Zástupci značky na něm představí řadu novinek včetně chladicího systému na bázi CO2 nebo nových rezidenčních klimatizací Panasonic TZ.

Letošní Aquatherm je již 23. ročníkem tohoto mezinárodního odborného veletrhu vytápěcí, ventilační, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické techniky, který se koná 3. – 6. 3. v letňanském areálu PVA EXPO Praha. Stánek Panasonic s číslem 237 se bude nacházet v hale 2 a jeho 60 m2 bude rozděleno do tří tematických sekcí – rezidenční chlazení, rezidenční vytápění a komerční či průmyslové produkty. Na co se mohou návštěvníci v každé ze sekcí těšit?


Rezidenční chlazení

V této části stánku se zástupci laické i odborné veřejnosti budou moci podívat na prezentaci vlajkové řady domácích klimatizací Panasonic Etherea i praktickou ukázku filtrace vzduchu pomocí technologie Nanoe X. Jako součást klimatizace Panasonic Etherea dokáže prostřednictvím nanočástic efektivně snižovat v ovzduší výskyt pylů, bakterií, virů a poradí si i se silným tabákovým kouřem.

Návštěvníci se ovšem mohou těšit i na novou řadu klimatizací – Panasonic TZ. „Ta se vyznačuje mimořádně kompaktním designem a šířkou pouhých 779 mm, která umožňuje instalaci i do velmi úzkých prostor – například nad dveře,“ říká Radek Vanduch, hlavní technik společnosti Panasonic Heating & Cooling.

Rezidenční vytápění

Hlavní „hvězdou“ této sekce bude nejnovější generace tepelných čerpadel – Panasonic Aquarea Generace J. Tato řada je kompletně vybavena ekologickým chladivem R32 a nabízí účinnost topení s COP 5,33. Při ohřevu je COP na hodnotě do 3,3 s garantovanou výstupní teplotou vody až 60 ˚C i pro nízkoteplotní standartní modely SDC. „Jsme velmi hrdí na to, že vnitřní jednotky nejnovější generace čerpadel Aquarea v provedení bi-block a varianta All-in-One se vyrábí již druhým rokem v ČR, konkrétně v našem plzeňském závodě,“ říká Vanduch.

Komerční / průmyslové produkty

V kategorii produktů pro komerční využití Panasonic plánuje české veřejnosti představit především nejnovější chladicí jednotky R744, které využívají k procesu chlazení CO2, „Tyto jednotky jsou určeny pro instalace v místech, kde se používají mrazničky a chladicí skříně pro chlazení potravin jako čerpací stanice či supermarkety. Jednotky navíc dokážou využívat zbytkové teplo z procesu chlazení k produkci teplé vody, a jednotky se tak ideálně hodí i do restauračních provozů,“ říká Vanduch.

Vizualizace stánku Panasonic H&C
Vizualizace stánku Panasonic H&C na Aquatherm Praha 2020

Na stánku Panasonic se návštěvníci rovněž seznámí s novým teplosměnným výměníkem pro řadu komerčních jednotek PACi s chladivem R32. Tento produkt s názvem PACi R32 jako první na trhu nabízí možnost použít vodní výměník v klimatizačních systémech pro chlazení nebo ohřev vody.

V neposlední řadě Panasonic H&C na svém stánku představí jednotky ECOi-W. Tato nejnovější řada reverzibilních blokových chladicích jednotek s axiálními ventilátory pro venkovní instalaci dosahuje špičkových hodnot energetické účinnosti s celkovými průměrnými hodnotami SEER 3,85 a SCOP 3,32.

Návštěvníci Aquatherm Praha 2020 se mohou těšit i na dárkové poukazy po dobu trvání veletrhu. Například na částečnou úhradu instalačních nákladů v případě pořízení klimatizace Panasonic Etherea nebo na řídící systém Smart Cloud zdarma při zakoupení tepelného čerpadla Aquarea.

Pro více informací o Panasonic H&C navštivte www.aircon.panasonic.eu. Více detailů o veletrhu Aquatherm Praha 2020 naleznete na webu www.aquatherm-praha.com.


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.