logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ariston Thermo na veletrhu MCE představil nejnovější sortiment výrobků

Cílem společnosti Ariston Thermo je do roku 2020 dosáhnout toho, aby 80 % jejích výrobků tvořila vysoce energeticky účinná a obnovitelná řešení. V tomto duchu se prezentovala i na veletrhu MCE.

Hlavním tématem 40. ročníku veletrhu „Mostra Convegno Espocomfort“ (MCE), který se konal ve dnech 15. – 18. 3. 2016 v Miláně, byla energetická účinnost a obnovitelné zdroje energie.

Společnost Ariston Thermo, jeden z nejvýznamnějších hráčů v tomto oboru s více než 85 lety zkušeností, představila nejnovější modely ohřívačů vody, tepelných čerpadel a novou generaci hybridních systémů.

S mottem „COMFORT ALWAYS ON“ se zaměřuje i na komfort uživatelů v kombinaci s vysoce energeticky účinnými technologiemi zaměřenými na vytápění a ohřev vody. Na více než 2 300 m2 výstavní plochy se kromě značky Ariston Thermo prezentovala i její další značka Elco.

Návštěvníci se mohli seznámit s nejnovějšími modely řady Velis – elektrické ohřívače vody s výrazným výkonem a jedinečným designem, nejnovější řadou kotlů, které zde byly k vidění vůbec poprvé, novou generací hybridních systémů a inovativní řadou tepelných čerpadel, jejíž součástí jsou i modely Nuos Plus 250 a Nimbus Plus – tepelné čerpadlo na principu vzduch-voda pro vytápění a ohřev vody. Kromě toho byl představen poprvé i sortiment výrobků pro ohřev vody pro komerční účely.

Čtyři výrobky skupiny Ariston byly nominovány na cenu „Percorso Efficienza & Innovazione“ (Cesta účinnosti a inovací), která je v rámci veletrhu udělována technologiím budov vyznačujícím se vysokou inovativností a energetickou účinností. Dva z nich, Ariston Genus Hybrid 25/4 a Elco Aquatop S, obdržely ocenění „Oltre la classe A“ (Nad rámec třídy A), čímž se zařadily mezi úzký výběr těch nejlepších systémů a řešení v oblasti energetické účinnosti.



Ariston Thermo CZ s.r.o.
logo Ariston Thermo CZ s.r.o.

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.