logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Firma Bramac pomůže s rekonstrukcí střechy

Plánujete rekonstrukci vaší dosluhující střechy? Nechte se inspirovat pestrou nabídkou produktů a služeb od firmy Bramac.

Reklama

V nabídce firmy Bramac můžete v současné době najít deset modelů střešních tašek různých profilů a povrchových úprav v široké paletě barev. Vybírat lze z klasické cihlově červené barvy, přes památkově červenou, oblíbenou tmavě hnědou nebo ebenově či břidlicově černou, až po méně obvyklou zelenou nebo tmavě modrou.

Hmotnost střešní tašky nehraje roli

Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci střechy, je nejprve potřeba zvážit nutnost výměny stávajícího krovu. Zde je dobré se poradit se statikem nebo pokrývačem. Panuje všeobecně rozšířený mylný názor, že betonové tašky jsou těžší než tašky pálené. Betonových tašek je však na 1m2 potřeba méně, a proto je hmotnost jednoho m² těchto krytin srovnatelná. Je-li ovšem váha krytiny rozhodujícím kritériem, můžete zvolit tašku Bramac Max, které potřebujete pouze 7,5ks na 1m2. Váha kompletní krytiny na běžnou střechu je tak přibližně o 1 tunu nižší než u ostatních krytin.

Chcete ušetřit?

Zamezit ztrátám energie při vytápění vašeho domu lze s novinkou od společnosti Bramac, kterou je nadkrokevní tepelná izolace. Produktová řada je označena názvem BramacTherm a jsou v ní zahrnuty tři produkty:
- BramacTherm Kompakt
- BramacTherm Pro
- BramacTherm Top

Nestačí-li vám pouhá úspora energie a chcete ji sami získávat z nevyčerpatelného slunečního zdroje, jsou řešením solární systémy složené ze solárních zásobníků, kolektorů, akumulačních nádrží, čerpadel, regulace, nemrznoucí kapaliny a nerezového potrubí. Tento kompletní set lze využít energie pro ohřev teplé vody nebo ohřev teplé vody a přitápění.

Záruka „na míru“

Je zcela pochopitelné, že i v případě rekonstrukce střechy zajímají stavebníka poskytované záruky. Bramac standardně nabízí 30letou záruku na střešní tašky, při výběru prvků kompletní střechy však můžete sami ovlivnit délku záruky na funkčnost vašeho střešního systému. Dle vybraných produktů můžete získat 10 - 15tiletou záruku. Je čistě na každém zákazníkovi, jaké produkty si z nabídky vybere a jak dlouho si bude užívat klidu a jistoty.

Rekonstrukce střechy „na nečisto“

Na internetových stránkách společnosti Bramac si můžete vyzkoušet, jak bude vámi zvolený model rekonstrukce vypadat. K tomu lze využít dvě možnosti:

- Virtuální dům nabízí tři typové domy, na kterých můžete kombinovat barvy fasády se všemi modely a barvami střešních tašek.

- Připravíme konkrétní návrh přímo pro váš dům. Zpracujeme vizualizaci stávajícího objektu s novým typem krytiny na základě vámi zaslané fotografie objektu a vybraných kritérií.

Firma Bramac je díky široké škále kvalitních produktů a služeb připravena pomoci
všem stavebníkům při rekonstrukcích, aby i vaše střecha byla střechou na celý život!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.