logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Webová aplikace TEPELNÁ TECHNIKA 1D

TEPELNÁ TECHNIKA 1D - jediný program na trhu pro tepelnětechnické výpočty skladeb s výpočty podle aktuálně platných norem (se zapracováním nové ČSN EN ISO 13788) k dispozici na www.stavebni-fyzika.cz.

TEPELNÁ TECHNIKA 1D je do konce roku 2013 zcela zdarma. Od 1.1. 2014 bude zdarma i nadále výpočet a hodnocení součinitele prostupu tepla. Pro výpočty a hodnocení ostatních požadavků je potřeba již mít koupenou licenci, za 1 500 Kč/rok.

Program je webovou aplikací, funguje na PC, tabletu i chytrém mobilu. Program obsahuje moderní uživatelské funkce, např. pouhým přetáhnutím lze měnit pořadí vrstev skladby, lze snadno importovat skladby z jiných souborů, vytvářet vlastní katalogy materiálů, skladeb nebo okrajových podmínek. V programu lehko posoudíte i složitější požadavky normy, jako jsou požadavky na zabudované dřevěné prvky.

Pořádáme k programu školení v různých městech České republiky. Školíme i samotný obor Tepelná ochrana. Nabízíme rozsáhlou technickou podporu pro uživatele.

Tepelná technika 1D pro tepelnětechnické výpočty skladeb s výpočty podle aktuálně platných norem (se zapracováním nové ČSN EN ISO 13788)
Webová aplikace TEPELNÁ TECHNIKA 1D
DEKPROJEKT s.r.o.
logo DEKPROJEKT s.r.o.

Provádíme specializované projekty stavebních konstrukcí, expertní a znalecké posudky staveb, návrhy konstrukcí z pohledu stavební fyziky, energetické výpočty, akreditovaná měření a diagnostiku staveb, certifikaci staveb BREEAM a LEED, rozpočty.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.