logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky společnosti Ziehl-Abbeg z letošního veletrhu Chillventa

Společnost Ziehl-Abbeg na mezinárodním veletrhu oborů chladicí, klimatizační techniky a tepelných čerpadel Chillventa 2018 představila své tradiční produkty, jejich inovace i novou generaci ventilátorů FE3owlet.

Reklama




Ziehl-Abbeg je tradičním německým výrobcem, který nemohl na letošní výstavě Chillventa 2018 v Norimbergu chybět. Na svém stánku představil novinky i inovace již klasických produktů. Byl k vidění například ocelový ventilátor ZAbluefin, s volným oběžným kolem s dozadu zahnutými 5ti lopatkami, s velikostmi od 710mm do 1120 mm pokrývá vzduchotechnický výkon až do 80.000 m3/h a tlakem až 2100 Pa.

Dalšími představovanými ventilátory byla řada MAXvent owlet, které velmi přesně a efektivně dosáhnou pracovního bodu až do výkonu 144.500 m3/h a tlaku 2200 Pa. Tichý provoz zaručuje bionická geometrie lopatky a její vroubkovaná zadní hrana.

Novinkou, kterou si mohli návštěvníci veletrhu prohlídnout, byl ventilátor FE3owlet. Lopatky tohoto ventilátoru kombinují zvlněnou přední hranu a zadní vroubkovanou hranu. Ventilátor tak dosahuje optimální účinnosti a tím nízké provozní náklady a tichý provoz. Ventilátor splňuje směrnici ErP 2020.

Čeští zástupci společnosti Ziehl-Abbeg s.r.o. jednatel Ing. Pavel Halabala a Ing. Tomáš Reček byli připraveni nejen pro návštěvníky z řad českých a slovenských projektantů a odběratelů, aby jim představili také inteligentní větrací systémy ZAplus, které kombinují efektivně geometrii uložení a oběžné kolo FE2owlet, velikosti 400-1000 mm pokrývají výkon až 40.000 m3/h a zvýšení tlaku až o 420Pa. Největší novinky si společnost schovává, ale až na veletrh ISH ve Frankfurtu na jaře příštího roku.




 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.