logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inteligentní síť v ochraně před povodněmi

Plně zaplavitelná přečerpávací stanice odpadní vody se separací pevných látek, připravená k okamžitému zapojení. Jednodílná plynotěsná a vodotěsná sběrná nádrž bez konstrukčních svarových spojů a dvě odděleně uzamykatelné separační nádrže na pevné látky.

Wilo-EMUport NC 3800
Wilo-EMUport NC 3800

Možnosti digitalizace využívané efektivně
Města v Číně rostou závratným tempem. To sebou přináší výzvy, zejména pokud jde o odvod dešťové vody v oblastech postižených povodněmi. Zde je důležité maximálně využít možností digitalizace a technického pokroku při inteligentním propojení systémů dodávek vody a likvidaci odpadů. Vyvíjíme řešení, která zvyšují bezpečnost a zajištují lepší životní komfort.

Ochrana dopravních a tranzitních cest v povodňové oblasti
Dobrým příkladem účinného využívání nových technologií je město Tongzhou, satelit na okraji Pekingu. V povodňové sezóně byly významné dopravní a tranzitní cesty pravidelně neprůjezdné kvůli vysoké vodě. Společnost Wilo našla inteligentní a trvalé řešení, což znamená, že miliony lidí mohou bezpečně celoročně cestovat. Naším řešením je Wilo-EMUport NC 3800. Byly zde instalovány tři propojené nádrže, z nichž každá byl vybavena dvěma čerpadly FA25.93 d-fk 34.1-6 / 60, takže do nedaleké vodní nádrže lze čerpat až 9000 m3 / h dešťové vody. Inteligentní síť zajišťuje nejvyšší stupeň účinnosti za všech okolností. Senzory automaticky detekují hladinu vody a podle potřeby zapínají nebo vypínají čerpadla. Proto naše řešení pracuje s největší možnou účinností, a tak dopravuje dešťovou vodu velmi efektivně.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.