logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Řešení pro pasivní domy a obnovitelné zdroje ještě do soboty na veletrhu v Letňanech

Veletrhy For Pasiv a Střechy-Solar-Řemeslo otevřely své brány 15. února v PVA Letňany. K vidění jsou stavební řešení pro úspory energie i široká nabídka zařízení pro kvalitní vnitřní prostředí staveb a obnovitelných zdrojů energie, zejména fotovoltaiky. Na jejich průřez se podívejte v naší reportáži.

Reklama

Soubor veletrhů Střechy-Solar-Řemeslo, For Pasiv a For Wood. estav.tv na veletrzích s kamerou

Redakce TZB-info a estav.tv natočila včera zajímavé reportáže a i dnes nás můžete potkat na veletrhu při natáčení dalších reportáží. Těšíme se na vás.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Veletrhy je možné navštívit do soboty 17. února

V Letňanech na FOR PASIV jsou zastoupena všechna odvětví související s energeticky úsporným bydlením, ať už se jedná o stavbu či rekonstrukci. Nebudou chybět fotovoltaické systémy, technologie větrání i klimatických modulů, dřevostavby, rekuperační jednotky, tepelná čerpadla, moderní stavební materiály, okna a stínění a mnoho dalšího.

Dnešek přinese hned několik zajímavých přednášek a workshopů s odborníky z oblasti nízkoenergetických staveb. Například o současném trendu – zelených střechách – přednesou odborníci ze Svazu zakládání a údržby zeleně od 12:00. Kdo hledá inspiraci pro realizaci a provoz rodinného domu, přijde si na své během prezentace případové studie referenčního rodinného domu od Jiřího Bednarského ze Saint-Gobain Construction Products CZ od 10:30. Odborníci ze společností ARCHCON atelier a Dřevostavby Biskup sdělí zájemcům zajímavé informace během přednášky s názvem Dům v elementu vody – od studie po uživatelské zkušenosti, která začne v 17 hodin.

Také poslední den veletrhů sobota 17. února přinese mnoho zajímavých setkání, třeba s odborníky ze Státního fondu životního prostředí ČR, kteří ve 14:15 poradí, jak na úsporné bydlení. Komplexní renovace rodinného domu bude tématem přednášky firmy ASTING CZ PASIVNÍ DOMY od 10:20. Principy a výhody systému předsazené montáže oken a dveří Triotherm+ budou prezentovat profesionálové ze společnosti Meesenburg od 11:10.

Jedinečná soutěž pro návštěvníky veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo 2024

Každý, kdo se registruje na stánku Wienerberger v průběhu veletrhu, bude mít možnost vyhrát střechu zdarma!

O co se soutěží?

O pořádnou střechu nad hlavou! Vyhrajte 200 m2 základních tašek Tondach dle vlastního výběru. Výhra bude udělena formou poukazu na materiál k odběru, který bude možné uplatnit do 30. 6. 2024.

Více o soutěži Wienerberger a o střechu Tondach

Stánek Wienerberger je jedním z našich dnešních zastavení s kamerou a na reportáž se můžete těšit v následujících dnech.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.