logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Další generace jednotek Daikin Emura dokazuje, že Daikin Europe je v popředí designu klimatizačních jednotek

Daikin Europe opět směřuje ke světovému prvenství s novou řadou Daikin Emura, kterou uvede na evropský trh na jaře 2014.

Mnoho let inovace produktů vyústilo do první v Evropě zkonstruované klimatizační jednotky Daikin Emura. Ta byla uvedena na trh v roce 2010. Jedná se o nástěnnou jednotku split, která změnila představy o designu klimatizace v interiéru. Nyní Daikin Europe přichází s novou generací jednotek Daikin Emura, která je opět vyvinuta v Evropě tak, aby odpovídala jedinečnému evropskému chápání architektury a vnitřní estetiky. Jednotky navíc bude vyrábět továrna Daikin Industries CZ, která se nachází v Plzni!

Spojením elegantního designu s moderní technologií nová řada Daikin Emura dokonale kombinuje formu a funkcionalitu, a stává se tak ikonou moderní klimatizace.

Daikin Emura nabízí stylové křivky, kvalitní materiály a dokonalou povrchovou úpravu ve spojení s na trhu nejvyšší účinností chlazení SEER až A+++. Celá řada modelů 2, 2.5, 3.5 a 5 kW umožňuje vybrat správnou velikost pro jakoukoliv aplikaci.

Jednotka je k dispozici ve stříbrno – antracitové barvě nebo matné bílé. Daikin Emura má aerodynamický design, který vytváří neuvěřitelně tenký profil, a je symbolem moderního designu na každé stěně. Pod dokonalým exteriérem je vysoce inteligentní systém s inovativními prvky, který, ve srovnání s typickými klimatizačními jednotkami, podstatně snižuje spotřebu energie.

Inteligentní oko se dvěma senzory monitoruje pohyb v místnosti, a pokud je místnost prázdná po dobu 20 minut, změní se nastavení tak, aby došlo k úspoře energie. Jakmile někdo vejde do místnosti, nastavení se vrátí na původní hodnoty. Inteligentní jednotka se dvěma čidly také směruje proud vzduchu od míst, kde se nacházejí osoby, které tak nemají pocit průvanu.

Inovativní technologie kompresoru maximalizuje účinnost, zvláště pak při částečném zatížení. Optimalizuje celoroční účinnost jednotky, která je dále vylepšena menšími ztrátami v pohotovostním režimu. Výsledkem je, že jednotka Daikin Emura dosahuje vysoké účinnosti chlazení SEER až A+++ a vysoké účinnosti vytápění SCOP až A++. Optimální energetická účinnost je kombinována s velmi nízkou hladinou hluku až 19 dB(A).

Jednotka může být programována v týdenních cyklech s různým nastavením pro jednotlivé dny v týdnu, takže uživatelé prostor mohou výkon přizpůsobit svým potřebám a zvyklostem.

Navíc může být jednotka Daikin Emura ovládána dálkově pomocí aplikace, která běží na platformách Apple nebo Android. Doplňkové „plug and play“ Wi-Fi zařízení je vybaveno intuitivním rozhraním, které dále usnadňuje ovládání vnitřní i vnější jednotky.

Nová generace jednotek Dailkin Emura znovu dokazuje, že inteligentní design může přinést esteticky dokonalou jednotku s mimořádnou účinností – obojí přidává vnitřním prostorám na dokonalosti a je ideálním řešením pro architekty, projektanty a designery interiérů.

Pro více informací o celé škále produktů společnosti DAIKIN navštivte www.daikin.cz!


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.