logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pergoly u domu WAREMA

Správně navržená pergola u domu je zárukou úspěšné venkovní relaxace bez ohledu na venkovní povětrnostní podmínky. Aby to bylo možné, musí poskytovat dostatečnou ochranu před sluncem, větrem.

Správně navržená pergola u domu je zárukou úspěšné venkovní relaxace bez ohledu na venkovní povětrnostní podmínky. Aby to bylo možné, musí poskytovat dostatečnou ochranu před sluncem, větrem a srážkami. Tyto úkoly dokonale splní pergoly WAREMA, jeden z nejodolnějších a nejpevnějších produktů ve své třídě na trhu.

 

Pergola u domu WAREMA, je pergola vyrobená z extrudovaného hliníku. Tento materiál je extrémně odolný a odolný vůči povětrnostním vlivům, navíc je recyklovatelný, takže je šetrný k životnímu prostředí. Díky tomu splní očekávání všech, kterým záleží na ochraně klimatu. Geometrie sloupků dodává konstrukci tuhost a použití inovativního způsobu montáže profilů zajišťuje stabilitu celého systému. Díky tomu bude pergola dobře fungovat i ve ztížených podmínkách, což potvrzují vysoké parametry získané v testech.

Za zmínku také stojí, že některé pergoly WAREMA mají mimořádně účinný systém odvodu dešťové vody. 

Pergola u domu


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.