logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pergolová markýza WAREMA

Pergolová markýza je k dispozici jako bezúdržbový systém s povrchovou úpravou práškovou barvou. Látkový potah se stále častěji volí v moderních barvách.

Pergolová markýza je k dispozici jako bezúdržbový systém s povrchovou úpravou práškovou barvou. Látkový potah se stále častěji volí v moderních barvách. Je k dispozici s textilní úpravou a volitelně s voděodolnou úpravou.

Vyberte si mezi jednobarevnými nebo pruhovanými vzory. Nová dimenze ochrany proti slunci umožňuje látkové potahy vysoce odolné proti roztržení a hnilobě. Inovativní technologie tkaní zajišťují těsnější vzhled německého značkového akrylu. S vaším novým textilním zastřešením terasy můžete také dávkovat dopadající světlo individuálně a užívat si terasu bez oslnění.

Němečtí výrobci pergolových markýz zajišťují účinnou ochranu před sluncem na vaší terase. Nároky výrobců markýz jsou ale vyšší a chtějí dosáhnout ještě větší transparentnosti a stability větru se stále většími rozměry. Změny jsou vidět i v oblasti pohonu.

Pergolová markýza


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.