logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dokonalá terasa

Za teplých letních večerů nikdo nechvátá domů, zvláště když si může pohodlně posedět s přáteli nebo rodinou, třeba na terase. A to, i když přijde vlahý deštík.

Terasa je v podstatě druhé domácí zázemí, a aby vás dokonale dokázala ochránit, tak je nutné popřemýšlet o vhodném zastřešení terasy. Existuje několik možností, které by se daly využít a je jen na vás, která bude pro vás ta nejlepší. Samozřejmě zastřešení má další výhody a rozhodně mezi ně patří využití terasy za každého počasí, navíc díky takové ochraně i delší dobu vydrží, protože bude statečně odolávat klimatickým podmínkám. Do těch lze zahrnout déšť, vítr i sluníčko.

Průhledné, posuvné nebo skleněné zastřešení terasy?

  • Průhledné zastřešení vám poskytne kromě ochrany i dostatečné prosvětlení a bezpochyby noční pozorování hvězd jen prodlouží pobyt venku. Posloužit mohou polykarbonátové desky nebo akrylátové sklo, rovněž svoji službu odvedou PVC desky.
  • Posuvné zastřešení z kvalitního materiálu poskytne ještě větší pohodlí. Můžete si tak za pomoci moderní technologie dopřát terasu bez zastřešení a v případě potřeby ji opět uzavřít. Skvělé mohou být v tomto případě výsuvné markýzy, které jsou k dispozici v bohaté barevné škále a navíc se dají objednat přímo na míru vaší terasy. Markýzu snadno doladit v barvách svého rodinného domu a ovládání není problém vybavit otřesovým nebo slunečním senzorem.
  • Skleněné zastřešení terasy stojí za zvážení. Pokud zvolíte čisté sklo, poté se můžete připravit na skleníkový efekt, nicméně v zimě zde bude zase na oplátku příjemně. Na druhou stranu i skleněné zastřešení lze zajistit praktickou markýzou, která zase v létě dokonale ochrání.

Zastřešení terasy


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.