logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Omítka weberdur 3v1 výrazně zjednodušuje omítání

Pokud vás čeká omítání zdí, práci a čas vám ušetří jednokroková omítka weberdur 3v1. Podhoz, jádro a štuk – to všechno kombinuje v jediném kroku. Stěny díky ní navíc omítnete jak v interiéru, tak i zvenčí domu.

Omítka weberdur 3v1
Omítka weberdur 3v1

Omítka weberdur 3v1 je vápenocementová směs, která se hodí pro zejména pro strojní, ale i ruční zpracování. Poslouží realizačním firmám, aplikovat ji ovšem zvládnou svépomocí i šikovní kutilové. Po vyzrání tvoří jemnou, jednovrstvou omítku s hladkým povrchem.

Vyzrálá omítka má vzhled štuku. Můžete ji proto nanést přímo pod malbu, nebo jako podklad pod tenkovrstvé ušlechtilé omítky. V interiéru ji lze použít na všechny typy minerálního zdiva, nejsnadněji pak na homogenní keramické cihly. V tomto případě totiž omítka weberdur 3v1 nepotřebuje spojovací můstek v podobě cementového špricu.

 
Omítka weberdur 3v1
Omítka weberdur 3v1

Více informací


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.