logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Central Group slaví 30 let a představuje nové logo a nový Magazín 2024

Předseda představenstva Central Group Dušan Kunovský předal na charitativním galavečeru v Obecním domě další šek na milion korun ve prospěch Nadačního fondu pro zdraví dětí
Předseda představenstva Central Group Dušan Kunovský předal na charitativním galavečeru v Obecním domě další šek na milion korun ve prospěch Nadačního fondu pro zdraví dětí

Největší český rezidenční stavitel Central Group slaví 30 let od svého založení a ke svým kulatým narozeninám mění své logo. Jeho novou podobu představil na charitativním galavečeru, který se konal v Obecním domě v Praze.

Společnost Central Group byla založena 25. února 1994. Z malé firmy zabývající se parcelací a prodejem jednotlivých pozemků se postupem času vypracoval až na pozici největšího rezidenčního stavitele a lídra bytového trhu v ČR. Za 30 let působení na trhu prodal již téměř 20.000 bytů, domů a parcel. Díky Central Group bydlí již více než 40 tisíc lidí, což odpovídá počtu obyvatel velkého okresního města jako je Mladá Boleslav. Dalších 35.000 bytů pro zhruba 70 tisíc lidí aktuálně připravuje, a to už odpovídá velikosti krajského města jako je například Zlín.

„Za těch 30 let jsme se výrazně zapsali do podoby nové Prahy a Central Group se stal synonymem pro nové bydlení. Co jsme dokázali mě naplňuje ohromnou radostí a hrdostí, ale byla to i obrovská dřina. Velký dík patří všem našim zaměstnancům, bez kterých by to nešlo,“ říká zakladatel a šéf Central Group Dušan Kunovský.

CENTRAL GROUP mění po 30 letech své logo

Ke svým kulatým narozeninám mění Central Group po 30 letech své logo. Jako kontinuitu k úspěchu firmy zachovává nové logo žlutočernou barevnost i vycentrování názvu společnosti. Nové písmo a řešení loga však symbolizují současný moderní a inovativní přístup firmy. Netypické „E“ v logu pak symbolizuje pevné a stabilní základy, na kterých firma stojí, a také stavebnictví – jako tvorbu trvalých hodnot.

Nový magazín o bydlení

Central Group v předchozích dnech představil zcela nové vydání svého magazínu, který na téměř 200 stranách přináší inspirativní čtení o bydlení, přehledné analýzy a predikce vývoje trhu a také příběh cesty Central Group z „ničeho“ až na pozici lídra trhu, včetně velkého 14stránkového rozhovoru se zakladatelem a šéfem Central Group Dušanem Kunovským. Magazín je možné si prohlédnout v elektronické verzi na webových stránkách společnosti nebo si ho nechat zaslat zdarma v tištěné podobě po celém území České republiky.

MAGAZÍN 2024 nové bydlení, financování a interiéry


CENTRAL GROUP a.s.
logo CENTRAL GROUP a.s.

Central Group je největším rezidenčním stavitelem v České republice. Za 30 let svého působení dokončil již na 200 rezidenčních projektů a prodal téměř 20.000 nových bytů, domů a parcel. V Praze vlastní kolem 1,5 milionu m2 brownfieldů a pozemků určených ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.