logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Baumit IonitColor v dubnu s dopravou zdarma

Společnost Baumit zahájila kampaň na podporu prodeje minerální barvy Baumit IonitColor, aktivně zlepšující kvalitu vzduchu v interiéru

Při zakoupení více než dvou kbelíků této interiérové barvy lze využít jejich dopravu po celé České republice zdarma. Tato nabídka je platná pro měsíc duben.

Unikátní minerální barva Baumit IonitColor, produktová novinka roku 2020, výrazně přispívá k vyšší kvalitě vzduchu v interiéru. Základní schopností dvou až třech vrstev nátěru je polarizace vodních par a neustálá tvorba velkého množství záporných iontů s jejich uvolňováním do vzduchu uvnitř místnosti. Výsledkem tohoto fyzikálního jevu je výrazné zvýšení koncentrace zdraví prospěšných záporných iontů, které redukují množství prachových částic a pylů ve vzduchu a mají tak pozitivní vliv na regeneraci buněk v lidském organismu, stabilizaci srdeční činnosti a dýchání a celkové zklidnění nervového systému člověka.

Pro měsíc duben připravila společnost Baumit kampaň, v rámci které nabízí dopravu po celé ČR zdarma, a to při objednání minimálně dvou kbelíků barvy Baumit IonitColor. Objednat tuto barvu je možné ve vybraných prodejnách stavebnin nebo na jejich e-shopech. Její následné doručení je realizováno do pěti pracovních dní.

Tato nabídka se vztahuje i na jakékoliv množství minerální stěrky Baumit IonutSpachtel, zvyšující pozitivní účinek IonitColoru, avšak výhradně se současným objednáním a doručením minimálně dvou kbelíků této barvy. Doprava ZDARMA se vztahuje na všechny objednávky učiněné od 1. 4. do 30. 4. s dopravou na jakékoliv místo určení v rámci České republiky.

Potřebné množství interiérové barvy IonitColor, případně v kombinaci se spotřebou minerální stěrky IonitSpachtel pro jakýkoliv projekt, lze snadno zjistit v aplikaci Baumit Quido kalkulátor. Dokončenou kalkulaci je možné poté napřímo zaslat preferovanému prodejci stavebnin.

„Současná situace nabízí stavebníkům možnost aktivně využít čas strávený doma pro různé typy renovací, například vymalování obytných místností. Naše nová interiérové barva IonitColor prokazatelně přispívá k vyšší kvalitě vzduchu v interiéru, je ideální pro dětské pokoje a ložnice, zvláště ji ocení obyvatelé větších měst se znečištěným ovzduším. Proto jsme se rozhodli podpořit prodej naší novinky v tomto čase,“ vysvětlil účel kampaně Ing. Martin Sochor, vedoucí marketingu Baumit, spol. s r.o.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.