logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Pokládka topných fólií ECOFILM F svépomocí s použitím sad ECOFILM Set

Elektrické topné folie ECOFILM F jsou unikátním výrobkem, určeným pro elektrické velkoplošné podlahové vytápění interiérů. Díky sady ECOFILM SET je lze – při dodržení návodu k instalaci – položit i svépomocí.

Topné folie ECOFILM Set jsou určeny pod laminátové a dřevěné podlahy. Sada je pás topné fólie (v různých délkách), opatřený připojovacími vodiči, dlouhými 5 metrů. Sadami lze pokrýt celou podlahovou plochu, nebo jen její část -- např. před sedací soupravou nebo kuchyňskou linkou. Instalace je snadná a nevyžaduje žádný zásah do stavební konstrukce podlahy.

Dle požadované velikosti vyhřívané plochy si stačí opatřit potřebný počet sad, položit je vedle sebe a připojovací vodiče vést podél stěny do instalační krabice. Se sadami ECOFILM Set odpadá propojování fólií na stavbě, vyžadující použití spojovacího materiálu (konektorů, vodičů, izolací) a speciálního nářadí, nutného u folií v metráži.


Topná folie ECOFILM pro podlahové vytápění


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.