logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Protiskluzové smaltování Kaldewei

Decentní a bezpečné, jedinečné protiskluzové smaltování značky Kaldewei se velmi snadno udržuje a při pohybu poskytuje mimořádnou bezpečnost.

Protiskluzové smaltování Kaldewei je vytvořeno ze směsi křemenných písků. Strukturovaný povrch vypálený do smaltované oceli se neopotřebovává ani při trvalém zatěžování vany, dodává vynikající jistotu pohybu, a poskytuje tak při koupelích a sprchování optimální ochranu. Díky provedené optimalizaci je nyní protiskluzové smaltování zřetelně tenčí, a tak se stylově a téměř neznatelně včleňuje do podkladu. Významně se tak usnadnilo rovněž čištění povrchu.

Díky novému celoprotiskluzovému antislipu Kaldewei pro sprchy v úrovni podlahy se nyní nabízí mnohem více možností stylové realizace koupelny.
Protiskluzové smaltování, které je možné dokonale sladit s barvami kolekce Coordinated Colours, poskytuje sotva viditelnou, avšak výrazně vyšší bezpečnost při sprchování. Elegantní matné barvy kolekce Coordinated Colours, jemné šedé a antracitové tóny, matná bílá, hnědá a matná černá, jsou dokonale sladěny s aktuálními trendy v oblasti koupelnových podlah a materiálů.


Protiskluzové smaltování Kaldewei
Nové protiskluzové smaltování Kaldewei barevně harmonicky přizpůsobené kolekci Coordinated Colours se v kombinaci se sprchovou vaničkou proměňuje v jedinečný stylový objekt. Touto kombinací barvy a funkce udává podnik opět tón v oblasti estetiky a stylu. Barevně sladěný celoprotiskluzový antislip je dostupný pro modely sprchových vaniček Conoflat, Superplan, Superplan Plus a Superplan XXL.

Cena:
čtvercová vanička CONOFLAT v barvě COORDINATED COLOURS s celoplošným antislipem ve stejné barvě COORDINATED COLOURS. Pokud se jedná o rozměr 80x80 cm nebo 90x90 cm, cena celoplošného antislipu je 7 830 Kč, pokud jde o rozměr 100 x 100 nebo 120 x 120 cm, cena je 10 746 Kč.

Protiskluzové smaltování Kaldewei


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.