logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh MCE – Mostra Convegno Expocomfort Milano představuje novinky pro rok 2024

Veletrh MCE – Mostra Convegno Expocomfort, globální obchodní platforma pro firmy z oborů HVAC+R, obnovitelných zdrojů energie, energetické účinnosti a vodního hospodářství, se připravuje na svůj 43. ročník. Ten se bude konat v tradičním jarním termínu od 12. do 15. března 2024 na výstavišti Fiera Milano. MCE patří k největším evropským veletrhům v oboru TZB, jehož minulého ročníku se zúčastnilo 1 581 vystavovatelů z 53 zemí, z toho 17 firem z ČR, a 90 739 návštěvníků ze 131 zemí.

Reklama

Následující ročník přinese zcela nové koncepční uspořádání výstavní plochy věnované vnitřnímu klimatu. „Formát 43. ročníku veletrhu MCE je výsledkem diskuzí s našimi vystavovateli, návštěvníky a zainteresovanými asociacemi,“ řekl Massimiliano Pierini, generální ředitel společnosti RX Italy, která je pořadatelem veletrhu. „První významnou inovací je odklon od obvyklého rozdělení na vytápění a chlazení a prosazení konceptu Beyond Comfort, který se zaměřuje na celkové vnitřní klima, a tedy na integraci různých technologií.“

Cílem nového uspořádání výstavních prostor je optimalizace časové náročnosti návštěvy veletrhu a zviditelnění nejnovějších inovací, které zlepšují komfort v soukromém i pracovním prostředí. Zároveň bude zajištěna lepší viditelnost jednotlivých vystavovatelů a snazší propojení nabídky s poptávkou.

Expozice zaměřené na vnitřní klima budou umístěny v osmi výstavních halách. V jejich středu bude sekce That's Smart, společně s doprovodnými akcemi zaměřenými na integraci technologií, které zvyšují kvalitu života, respektují životní prostředí a vedou k energetické nezávislosti. Účastníci se mohou těšit na témata, jako je energetická účinnost, chytré budovy, obnovitelné zdroje, elektrická mobilita, automatizace budov a energetické komunity.

Dvě haly budou věnovány komponentům HVAC+R a budou přímo propojeny s dalšími dvěma halami, které představí instalatérskou techniku, svět koupelen, technologie na úpravu vody, nářadí a nástroje.

Veletrh MCE je připraven stát se opět přední událostí v oboru, na níž se v tradičním jarním termínu představí nejnovější inovativní technologie v oblasti vnitřního klimatu a energetické účinnosti,“ dodal Pierini. „V současné době pracujeme na přípravě akce s vyváženým rozvržením zajímavostí a novinek v každé jednotlivé hale, a to v souladu s novými požadavky, které klade vyvíjející se trh. S tímto novým přístupem dokážeme lépe reagovat na nárůst vystavovatelů, efektivněji spravovat naše prostory a zlepšit zážitek návštěvníků.“

Další informace o veletrhu MCE – Mostra Convegno Expocomfort jsou k dispozici na www.mcexpocomfort.it. Zájemci o účast z ČR a SR se mohou obracet na Olgu Peškovou, Progres Partners Adv. (zastoupení MCE) na tel. 277 010 660 a e-mailu peskova@ppa.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.