logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rekuperační systém AKIRETHERM úspěšně startuje na českém i slovenském trhu

Jak jsme informovali v článku ze dne 12.3.2018 „Rekuperace tepla z odpadních kanalizačních vod zpět do rodinných domů a ostatních objektů“, představila česká společnost AKIRE s.r.o. v letošním roce rekuperační výměník AKIRETHERM.

AKIRE s.r.o. na mezinárodním veletrhu Aquatherm Praha 2018
AKIRE s.r.o. na mezinárodním veletrhu Aquatherm Praha 2018


S rekuperačním výměníkem, který napojený na odpadní teplou kanalizační vodu, vrací teplo zpět do objektů, se laická i odborná veřejnost mohla seznámit na mezinárodním veletrhu Aquatherm Praha 2018. Tento veletrh byl startovací čarou pro vstup AKIRETHERM na český a mezinárodní trh.

Rekuperační výměník AKIRETHERM, který je chráněn Užitným a Průmyslovým vzorem, dosahuje deklarované účinnosti 78 % a díky svým jedinečným vlastnostem byl zařazen na Seznam výrobků a technologií v rámci Operačního programu Životní prostředí, prioritní osy 2 – NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM.

AKIRETHERM se setkává s velmi pozitivním ohlasem, a to jak u projektantů, stavebníků, tak i energetických auditorů. Bližší informaci můžete získat na našich stránkách AKIRETHERM.

Výhody tohoto zařízení budete moci posoudit rovněž na 14. celostátní konferenci Asociace energetických auditorů a specialistů, která se koná ve dnech 12. – 13. června 2018 v Praze, Kongresovém sále ČVUT. Těšíme se na setkání s vámi.


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.