logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Tepelná čerpadla typu vzduch/voda od Mitsubishi Electric

Ještě větší variabilita při návrhu a instalaci

PAC-IF051/2B-E, PAC-SIF051B-E: nová připojovací rozhraní pro tepelná čerpadla typu vzduch/voda s názvem Power Inverter a Zubadan Inverter


Od poloviny února budou k dispozici kompletně nové řídicí elektroniky s označením PAC-IF051/2B-E a PAC-SIF051B-E, které jsou určené speciálně pro sortiment tepelných čerpadel typu vzduch/voda.

Prostřednictvím těchto nových řídicích elektronik je instalace tepelných čerpadel typu vzduch/voda mnohem snadnější a lze tak snadněji nahradit jakýkoli původní zdroj vytápění/chlazení. Téměř jakákoli náhrada stávajícího zdroje tepla za tepelné čerpadlo typu vzduch/voda, bude nyní nejen snadnější, ale také bude vyžadovat mnohem méně investic. Díky bohatým možnostem nastavení a zapojení, umožňují řídicí elektroniky široké možnosti využití. Přinášejí zvláště mnohem větší variabilitu při návrhu a lze aplikovat téměř na jakýkoliv systém vytápění/chlazení. Tyto nové řešení pak naleznou uplatnění nejen u stávajících starších zástaveb, ale i nových objektů s individuálními požadavky na vytápění/chlazení včetně ohřevu teplé vody.

Standardní součástí nových řídicích elektronik jsou již příložná teplotní čidla a nové designové dálkové ovládání s označením PAR-W30MAA. Předností tohoto nové designové ovládání je velmi kvalitní zpracování, intuitivní ovládání a snadno čitelný, modře podsvícený, grafický displej.

Stručný popis:

  • Snadné a intuitivní ovládání pomocí nového designového dálkového ovládání
  • Kabelové dálkového ovládání, lze využít i jako referenční prostorový termostat
  • Možno navíc připojit až 6 prostorových bezdrátových prostorových termostatů, nebo jednoduché prostorové teplotní čidlo
  • Ovládání až dvou topných okruhů vč. podávacích oběhových čerpadel (řízení 3-cestného směšovacího ventilu 230 V/3-bod)
  • Nastavení ohřevu teplé vody v zásobníku (Normal/Eco) včetně nastavení programu Legionella (řízení 3-cestného přepínacího ventilu 230V/2-bod)
  • Časový program na 7 dní v týdnu pro vytápění a ohřev teplé vody
  • Možnost až dvoustupňového ovládání pomocného ohřívače jako bivalence a dalšího doplňkového zdroje tepla
  • Speciální program pro nastavení vysoušení podlah
  • Ukládání nastavení a veškerých provozních informací na externí paměťovou SD kartu (standardní součástí balení 2 GB, max. 32 GB)
  • Režim vlastní diagnostiky včetně podrobných poruchových hlášení
  • Zapojení a ovládání kaskády až 6 tepelných čerpadel (1x master/6x slave)

nukumi s.r.o.
logo nukumi s.r.o.

Dodávka, montáž a servis zařízení od výrobce Mitsubishi Electric. Technická školení a poradenství pro projekční a montážní firmy na vytápění a chlazení s tepelnými čerpadly typu vzduch-voda, země-voda a vzduch-vzduch vč. systémů regulace a jejich řízení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.