logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Produkty pro novou podporu C.3.8 a poslední vlny kotlíkových dotací

Ideální propojení fotovoltaiky s tepelným čerpadlem od jednoho výrobce pro podporu C.3.8, které je vhodné i pro poslední vlny kotlíkových dotací s možností rozšíření do budoucna.

Produkty pro novou podporu C.3.8 a poslední vlny kotlíkových dotací

Náš instalační partner Rekupera nabízí zvýhodněné ceny na naše produkty Airsun. Ty jsou plně certifikované pro podpory Nové Zelené Úsporám včetně nového programu C.3.8, tedy spojení tepelného čerpadla s fotovoltaickou elektrárnou. Pro získání nabídky vyplňte poptávkový formulář na https://rekupera.cz/novy-zakaznik.
Jako jedni z mála na trhu máme zařízení s vlastním softwarovým řešením na propojení tepelného čerpadla a hybridní fotovoltaické elektrárny a je tedy možné na naše zařízení čerpat novou dotaci C 3.8. na částku 155 000 Kč , kterou je možné kombinovat s dotací 2.7. kde je možné získat na tepelné čerpadlo dalších 65 000 Kč. Celkem tedy Váš zákazník může získat až 220 000 Kč. Nebo je možné spojit s kotlíkovou dotací a celková dotace je až 285 000 Kč což může být až 80% nákladů.
Jen vzorově za TČ o výkonu 10 kW a hybridní FVE o instalovaném výkonu 3,6 kWp vč. montáže zákazník zaplatí cca 440 000 Kč vč. DPH a po odečtení dotace má náklad tedy pouze cca 220 000 Kč.
Naše hybridní FVE je jednoduché instalovat, vnitřní jednotka obsahuje vše potřebné, na střechu se nainstalují fotovoltaické moduly a propojí se kabeláž. Instalace zhruba na jeden den pro 2-3 montážníky.
Pokud se instaluje TČ i FVE od naší firmy má zákazník obě zařízení v jednom uživatelském rozhraní. Díky cloudovému řešení a vzdálené správě, je 95% možných problémů možné vyřešit na dálku.
SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.