logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zkoušky profesní kvalifikace dle zákona 406/2000 Sb. u HOTJET

Přidán další termín zkoušky profesní kvalifikace u HOTJET na čtvrtek 7.6. Pokud se rozhodnete instalovat naše tepelná čerpadla, získáte na 2. a 3. tepelné čerpadlo kredit ve výši 3000 + 3000 Kč.

Reklama

Pro velký zájem přidáváme termín na červen 2018.

Pozor! Nová zákonná povinnost - tepelná čerpadla na dotace instaluje pouze firma s kvalifikovaným pracovníkem.

Zkoušky profesní kvalifikace v Moravskoslezském kraji pouze u HOTJET - Instalatér soustav s tepelnými čerpadly a mělkých geotermálních systémů.

Povinnost získání kvalifikace předepisuje zákon 406/2000 Sb. s platností od 1.7.2015. Osvědčení je vystaveno na fyzickou osobu (tj. na “hlavu”), nikoliv na firmu.

Bez osvědčení není možné na instalované tepelné čerpadlo získat dotace z programů ”Nová zelená úsporám”, ”Kotlíkové dotace” apod.

Zájemci musí splnit jednu z kvalifikačních podmínek a prokázat se:
  1. Výučním listem v jednom z oboru Instalatér, Instalatér se zaměřením topenář, Elektromechanik pro zařízení, se specializací pro chladící a klimatizační techniku.
  2. Maturitou v oborech stavebnictví nebo strojírenství.
  3. Osvědčením o získání profesní kvalifikace Topenář na základě zákona č. 179/2006 Sb., o uznávaní výsledků dalšího vzdělávání.
Termín zkoušek pro získání osvědčení: 7.6.2018

Cena zkoušky se závěrečným vystavením osvědčení je 4 998 Kč bez DPH. Před zkouškami od nás e-mailem získáte vhodný studijní materiál. Pro účastníky je zajištěno zdarma občerstvení a oběd.

Praktická část probíhá ve výrobních prostorách HOTJET, kde vás po skončení seznámíme s aktuálním výrobním programem, blížícími se novinkami a můžete si zblízka prohlédnout dílenskou kvalitu našich tepelných čerpadel a dalších produktů.

Pokud se rozhodnete instalovat naše tepelná čerpadla, získáte na 2. a 3. tepelné čerpadlo kredit ve výši 3 000 Kč + 3 000 Kč, takže se vám vrátí peníze investované do osvědčení!

Zkoušky profesní kvalifikace v Moravskoslezském kraji pouze u HOTJET - Instalatér soustav s tepelnými čerpadly
a mělkých geotermálních systémů. Povinnost získání kvalifikace předepisuje zákon 406/2000 Sb
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.