logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hoval nabízí tepelná čerpadla a ohřívače pro vytápění

Společnost Hoval nabízí efektivní tepelná čerpadla, která vám mohou ušetřit nemalé náklady. Využijte i servisní a instalační podporu Hoval včetně vybavené BIM knihovny.

CombiVal – monovalentní ohřívač pro vytápění
CombiVal – monovalentní ohřívač pro vytápění

V nabídce naleznete například Hoval Combival – monovalentní ohřívač pro vytápění, který funguje na principu vytápění pomocí jednoho zdroje tepla s objemem až 2 000 l.

Tepelné čerpadlo Hoval MultiVal – bivalentní ohřívač pro vytápění se dvěma výměníky, které slouží k vytápění pomocí 2 zdrojů tepla., opět s objemem až 2000 l.

Kromě těchto dvou tepelných čerpadel je v nabídce i CombiVal WPE/WPER – zařízení 2 v 1 (tepelné čerpadlo vzduch (voda, ohřívač vody a mikroprocesorový regulátor). Díky tomuto zařízení máte zaručenou vysokou návratnost investice díky nízké spotřebě energie.

Využijte komplexní řešení Hoval pro vytápění, větrání administrativních a obchodních objektů včetně vybavené BIM knihovny!


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.