logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Knauf vydal nový Akustický katalog

Kompletní informace k tématu akustiky stavebních konstrukcí a prostorové akustiky se systémy Knauf !

Nový Akustický katalog Knauf navazuje a dále rozšiřuje úspěšnou publikaci Knauf ZESILTE TICHO! Je určený především pro projektanty, ale i realizační firmy nebo investory jako pomůcka obsahující ucelené informace pro návrhy a realizace připravovaných projektů. Vedle teorie obsahuje mnoho skutečně prakticky orientovaných nástrojů či hodnot pro kvalitní návrh akustického standardu v budovách. Je členěn na dvě funkční části – akustiku stavebních konstrukcí a prostorovou akustiku.

Mezi novinky patří některé dosud nepublikované konstrukce či provedení, například vzduchové neprůzvučnosti šachtových stěn, napojení příček na fasády či vliv elektrokrabic na neprůzvučnost příček. Rozšířila se i paleta příček a předsazených stěn o akusticky hodnotnější konstrukce. V části věnované prostorové akustice jsou příklady návrhů pohltivých konstrukcí Knauf pro různé druhy interiérů. Kompletní přehled akusticky pohltivých sádrokartonových desek Knauf CLEANEO, včetně jejich indexů zvukové pohltivosti a reálných náhledů děrování v poměru 1:1.

Kompletní katalog ke stažení ZDE


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.