logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

DEKSOFT – profesionální software pro Stavební fyziku a Energetiku

V roce 2013 jsme spustili webový portál DEKSOFT (www.stavebni-fyzika.cz nebo také www.deksoft.cz) a na něm naše první dvě webové aplikace, aplikaci ENERGETIKA pro posuzování energetické náročnosti budov a tvorbu PENB a aplikaci TEPELNÁ TECHNIKA 1D pro komplexní tepelnětechnické posuzování skladeb. Od března roku 2013 do této doby jsme pro uživatele těchto aplikací uspořádali celkem 63 školení v 17 českých a moravských městech a 8 slovenských městech.

V letošním roce jsme možnosti portálu DEKSOFT výrazně rozšířili. Spustili jsme několik nových aplikací (KOMFORT, DUTINA, ENERGETICKÝ POSUDEK NZÚ) a některé další brzy spustíme (AKUSTIKA, ANTIRADON). Také jsme zprovoznili zakázkový systém pro efektivní tvorbu nabídek a realizaci elektronických objednávek. V tomto zakázkovém systému také našim uživatelům dáváme k dispozici poptávky zakázek na dotační program Nová zelená úsporám. Na webu DEKSOFT jsme také zprovoznili sekci norem, kde Vás informujeme o novinkách z novotvorby v oblastech stavební fyziky a energetiky a umožňujeme Vám připomínkovat vybrané normy, u nichž v současné době probíhá revize.


O všech těchto novinkách Vás budeme informovat na SEMINÁŘÍCH DEKSOFT, které pořádáme od 14. 10. 2014 v 7 městech České republiky. Součástí programu je také školení všech našich aplikací.

Budeme Vás také informovat o novele zákona 406/2000 Sb. o hospodaření energií, která má vliv na PENB. Ve spolupráci se Státní energetickou inspekcí (SEI) jsme pro Vás také připravili přehled nejčastějších chyb v Průkazech energetické náročnosti budov dle SEI.

Představíme Vám také typy energetických výpočtů dle jejich přesnosti, jak je definuje ČSN EN ISO 13790 Energetická náročnost budov – Výpočet potřeby energie na vytápění a chlazení.

Typy výpočtů
 

Na Seminářích bude také k dispozici stánek s pracovníky DEKSOFT pro individuální konzultace. Poradíme Vám ohledně práce v našich aplikacích nebo zkonzultujeme konkrétní odbornou problematiku, která Vás zajímá.

Účastníci Seminářů získají slevu na všechny naše aplikace ve výši 50 %.

Veškeré podrobnosti o Seminářích DEKSOFT a také možnost přihlášení je na našem webu stavebni-fyzika.cz

POZVÁNKY PRO JEDNOTLIVÁ MĚSTA V PDF

BRNO
ČESKÉ BUDĚJOVICE
HRADEC KRÁLOVÉ
LIBEREC
OSTRAVA
PLZEŇ
PRAHA

Těšíme se na Vaši účast.

Tým pracovníků DEKSOFT


DEKPROJEKT s.r.o.
logo DEKPROJEKT s.r.o.

Provádíme specializované projekty stavebních konstrukcí, expertní a znalecké posudky staveb, návrhy konstrukcí z pohledu stavební fyziky, energetické výpočty, akreditovaná měření a diagnostiku staveb, certifikaci staveb BREEAM a LEED, rozpočty.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.