logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Teplotně odolné hadice pro odsávání ze skelné tkaniny

Hadice Klin vyrobeny ze dvou vrstev skelné tkaniny typ B. Teplotní odolnost do +400°C. Vhodné pro sání a odsávání horkých plynů, výfukových plynů atd.

Reklama

Vysoce flexibilní hadice, kde je stěna tvořena dvěma vrstvami skelné tkaniny. Skelet hadice tvoří pozinkovaný drát, který je zaklínovaný pozinkovaným profilovaným plechem.

Na přání zákazníka umíme udělat skelet hadice z nerezového plechu. Spirála se poté dá uzemnit pro odvod případného statického náboje. Hadice Klin ze skelné tkaniny typu B odolávají teplotám do +400°C, a proto jsou vhodné pro odtah horkého vzduchu, horkých plynů, výfukových plynů a mnoho dalšího.

Hadice jsou určeny pro nízké tlaky. Hadice jsou axiálně stlačitelné 1:7. Víc informací o těchto hadicích + videa, jak jsou hadice flexibilní naleznete na našich stránkách.

Dále nabízíme hadice ze skelné tkaniny odolné teplotám do +230°C (Klin ze skelné tkaniny typ A) nebo hadice odolné teplotám až do 1100°C (Klin trojvrstvá do 1100°C), hadice se silikonovou, teflonovou, santoprenovou, hypalonovou, nitrylovou a jinou úpravou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.