logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Aplikace DEKSOFT na zkoušku ZDARMA

Chcete vyzkoušet aplikace DEKSOFT? Nechcete kupovat "zajíce v pytli"? Řekněte si o licence programů na 14 dní zdarma. Vyzkoušejte plné verze aplikací bez jakýchkoli omezení. 4 kroky pro získání najdete stavebni-fyzika.cz.

Postup pro získání licencí ZDARMA

KROK 1
Postup pro získání licencí ZDARMA deksoft dekprojekt

Pokud ještě u nás nemáte svůj účet, klikněte v hlavičce tohoto webu na tlačítko registrace. Do registračního formuláře zadejte Vaše přihlašovací jméno a heslo, Vaše kontaktní údaje a potvrďte registraci.

UPOZORNĚNÍ: tímto prvním krokem se dostanete z této stránky. Na tuto stránku se můžete kdykoli vrátit kliknutím v MENU na CENÍK - Aplikace na zkoušku ZDARMA.

KROK 2

Přihlašte se Vašimi přihlašovacími údaji. Že bylo příhlášení úspěšné poznáte podle toho, že zmizí přihlašovací formulář a objeví se místo něj ikonky aplikací. Na pravé straně lišty MENU se objeví Vaše přihlašovací jméno. Vlevo od přihlašovacího jména je ikonka MŮJ ÚČET, pomocí níž je možné dělat úpravy ve Vašem účtu.

KROK 3

Klikněte na ikonku MŮJ ÚČET (vedle Vašeho přihlašovacího jména). Zjistěte Vaše DEKSOFT ID.

KROK 4

Klikněte v MENU na kontakty. Na uvedený mail nebo prostřednictvím kontaktního formuláře nám pošlete Vaše ID a informaci jaké programy chcete ZDARMA vyzkoušet. Nastavíme Vám na 14 dní licence k programům a budeme Vás o tom informovat.


DEKPROJEKT s.r.o.
logo DEKPROJEKT s.r.o.

Provádíme specializované projekty stavebních konstrukcí, expertní a znalecké posudky staveb, návrhy konstrukcí z pohledu stavební fyziky, energetické výpočty, akreditovaná měření a diagnostiku staveb, certifikaci staveb BREEAM a LEED, rozpočty.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.