logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Profesionální vedení účetnictví pro SVJ

Řada Společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ) má trvalé problémy s vedením účetnictvím. Potíže mohou vznikat z nesprávného vedení účetní evidence, ze špatného plánování dlouhodobého rozpočtu SVJ, ale i zvyšující se počet neplatičů. V případě, že i vaše SVJ řeší podobné nesnáze, v PPM, a. s. pro vás máme snadné řešení.

Reklama

Správné nakládání s časem a penězi je alfa omega úspěšného hospodaření. Z toho důvodu se mnoho SVJ obrací pro pomoc na zkušené odborníky se znalostí realitního trhu. Realitní profesionálové zajistí správné vedení účetní agendy a vaše SVJ se vyhne nejen řadě starostí, ale i zbytečně vynaloženým finančním částkám.

Nedaří se vašemu SVJ vést přehlednou online evidenci faktur nebo trvale objednáváte dílčí služby u velkého počtu dodavatelů? Pak právě vám nabízíme profesionální vedení účetnictví pro SVJ v Praze od PPM. Vyřešíme za vás odbornou správu nemovitostí, rezidenčních domů i kancelářských budov. Na trhu s realitami úspěšně působíme přes 25 let.

Jak vyřešit problémy s neplatiči v rámci SVJ?

Trápí vaše SVJ nekonečné problémy s neplatiči? V pražské realitní společnosti PPM jsme vyvinuli efektivní systém, díky kterému se počet dlužníků výrazně snižuje. Důležité je především důkladné vedení účetní evidence a poctivé zaznamenávání finančních transakcí do přístupné online dokumentace. Ta vám bude samozřejmě kdykoliv k nahlédnutí.

Díky tomu můžeme vaše SVJ včas upozornit na jednotlivé neplatiče a zahájit efektivní kroky vedoucí k úspěšnému zaplacení pohledávky. V případě, že se nám i tak nebude dlouhodobě dařit celý případ s neplatičem vyřešit, předáme případ příslušným správním orgánů k dalšímu řízení.

Profesionální vedení účetnictví pro SVJ
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.