logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborný seminář TZB-info: Osoba odpovědná za provoz vyhrazených technických zařízení

Foto © bugphai, Fotolia.com

TZB-info navazuje na úspěšný 5denní odborný seminář Správa a provoz nemovitostí, facility management v praxi a připravil speciální jednodenní školení nejen pro facility managery.

Reklama

Odborný seminář je určen především pro zaměstnance, kteří jsou, nebo budou pověřeni jako osoby odpovědné za provoz vyhrazených technických zařízení dle Zákona č.250/2021 Sb. a prováděcích předpisů NV č. 190-194 Sb. Dozvíte se, jakou formou je pověření nejvhodnější zpracovat, jaké jsou odpovědnosti a kompetence nebo jak je co nejlépe definovat. Dále pak jakou dokumentaci k VTZ je nutné zpracovat a kdo ji může zpracovat. Seminář je zaměřen na provozovatele, techniky nebo osoby odpovědné za VTZ i údržbu.

Komu je odborný seminář určen: facility manažerům, vlastníkům nemovitostí a pro všechny zájemce, kteří mají ve své správě vyhrazená technická zařízení nebo nemovitosti/areály.

  • Termín: úterý 30. 4. 2024, čas 9.00 - 13.00 hod
  • Cena kurzu: 4.000,- Kč bez DPH (součástí vložného je občerstvení a certifikát o absolvování kurzu)
  • Místo konání: redakce TZB-info, Křenova 438/3, Praha 6 - Petřiny
  • Lektor: Vladimír Baletka
  • ON-LINE PŘIHLÁŠKA na konci článku

Obsah semináře:

  • Definice osoby odpovědné za provoz VTZ
  • Povinná legislativa pro osobu odpovědnou
  • Provádění preventivních požárních prohlídek
  • Povinná dokumentace k VTZ
Přečtěte si také Nejčastější nedostatky, chyby a omyly při provozu vyhrazených technických zařízení (VTZ) Přečíst článek
Doporučení absolventů kurzu pro správce a údržbu budov a zařízení: Dokumentace BOZP, PO, VTZ ve Facility managementu, lektora Vladimíra Baletky
Bc. Petra Mittelbachová, MBA, Key Account Manager Facility Manager, ARAMARK, s.r.o.
Ráda bych poděkovala TZB-info za zorganizování tohoto kurzu a přednášejícímu panu Baletkovi za zprostředkované informace k dané problematice. Obsahově kurz předčil moje očekávání, získala jsem spoustu cenných rad i z jiných oblastí legislativy, které však mají na hlavní téma kurzu přímou návaznost. V rámci diskuse jsme spolu s ostatními účastníky dostali velmi užitečné rady, jak by měly být řešeny konkrétní případy, což také velmi oceňuji. Získané znalosti mohu ihned implementovat v praxi. Kurz velmi doporučuji a těším se na nějaký další odborný seminář.


František Hrma, Facility Maintenance Specialist, Novavax CZ
Děkuji TZB info za velmi kvalitně připravené jednodenní školení pro správce a údržbu budov. Toto školení bylo velmi přínosné nejen co se týče legislativních změn přicházejících se změnou stavebního zákona, ale i velmi propracovaným přehledem dokumentace a povinností správců budov. Musím pochválit precizní přípravu celého školení a velmi profesionální přístup ke všem tématům. Toto školení mohu vřele doporučit.
Zde můžete vyplnit a odeslat závaznou přihlášku:
Jméno:
Příjmení:
Organizace:
Ulice a číslo:
PSČ a město:
Telefon, fax:
E-mail:
IČO:
DIČ:
Jiné sdělení:
jsem člověk  nejsem člověk
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.