logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nepropásněte konferenci Požární bezpečnost staveb 2023

Je pro nás ctí pozvat Vás na konferenci, která nesmí chybět v kalendáři žádného odborníka či nadšence zabývajícího se stavebnictvím a požární bezpečností. Na webu konference Požární bezpečnost staveb je již zveřejněn kompletní program akce. Přidejte se k nám, přihlaste se a do kalendářů si označte datum 21. září 2023.

Reklama


Celodenní program konference zahrnuje řadu přednášek a diskusí seřazených do několika tematických bloků. Těšit se můžete na:

  • Výškové Dřevostavby: Komentáře odborníků o přístupu technické normalizace k navrhování výškových dřevostaveb. Představení vhodných konstrukčních systémů vícepodlažních dřevostaveb a prezentace připravovaných a právě realizovaných projektů bytové výstavby.
  • Garáže pro elektromobily: Opatření pro zajištění bezpečnosti hromadných garáží pro elektromobily. Příprava požadavků pro instalaci požárně bezpečnostních zařízení a řešení odvodu tepla a kouře. Pohled hasičů na tato opatření. Zásah hasičů u požáru elektromobilu v hromadných garážích.

Proč se účastnit:

  • Odborné znalosti: Konference představí nejnovější poznatky v citovaných oblastech.
  • Networking: Budete mít příležitost se na jednom místě seznámit nebo znovu setkat s profesionály a nadšenci ze stejného oboru.
  • Informace z první ruky: Přední experti budou kromě přednášek společně odpovídat na Vaše dotazy a vzájemně diskutovat.

Jak se přihlásit:

Registrace na konferenci je spuštěna! Stačí navštívit webovou stránku konference a vyplnit jednoduchý formulář. Po potvrzení registrace a zaplacení symbolického vložného již stačí přijít 21. září tohoto roku do Kongresového sálu PVA v Letňanech.

Pro příslušníky hasičského záchranného sboru a studenty máme ještě jednu dobrou zprávu: Účast na konferenci máte zdarma, stačí pouhá registrace.

Nezapomeňte, že kapacita je omezena, proto doporučujeme se zaregistrovat co nejdříve, abyste si zajistili své místo na této události.

Těšíme se na setkání s vámi na konferenci Požární bezpečnost staveb a věříme, že společně vytvoříme nezapomenutelný zážitek plný poznání a zajímavých setkání.

ZÁŠTITA





HLAVNÍ PARTNEŘI





NA KONFERENCI SE DÁLE PREZENTUJÍ FIRMY: AVAPS, JAMES HARDIE EUROPE, DronySIT města Plzně


POŘADATEL





 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.