logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vchodové plastové dveře lze pořídit výrazně levněji

Rekonstruujete či stavíte a sháníte vchodové dveře za nižší cenu? Využijte nabídky e-shopu SKLADOVÁ-OKNA.cz. Vedlejší vchodové dveře plní funkci běžných vstupních dveří, ale přijdou na polovinu.

Vedlejší plastové dveře PREMIUM mají stavební hloubku 80 mm, profil je konstruován jako 6komorový, po celém obvodu je kvalitní kování se zvýšenou bezpečností od německé značky Winkhaus. Dveře mají 5 uzamykacích bodů (ty se uzavírají zamykáním) a 1 uzavírací bod (ten se uzavírá jen zavřením). Lze je využít i pro bezbariérový vstup, protože mají nízký hliníkový práh. Otvírají se dovnitř, z obou stran je hliníková klika s aretací.

Díky největšímu skladu v Česku má e-shop desítky a desítky vedlejších plastových dveří PREMIUM, jednokřídlých i dvoukřídlých, ihned k dodání, nejčastěji bývají v bílé barvě, nebo v dekoru zlatý dub. V případě plných dveří je Ud=1.1 W/m²K, u prosklených s dvojsklem dosahují celkového prostupu Ud=1.2 W/m²K.

Vedlejší vchodové dveře lze objednat také na míru. Stačí jen použít praktický konfigurátor, který e-shop aktuálně vylepšuje, aby byl ještě více uživatelsky příjemnější. Můžete si navolit barvu/dřevodekor, rozměry, přidat ornamentní zasklení nebo v případě, že preferujete větší tepelnou izolaci, zvolit vložení trojskla. Dveře pak dosahují celkového tepelného prostupu Ud=0.89 W/m²K.


Skladová-okna.cz
logo Skladová-okna.cz

E-shop Skladová-okna.cz nabízí okolo 140 typů oken a dveří skladem ihned k odběru nebo s dodáním do tří dnů. Okna a dveře na míru lze navolit v online konfigurátoru s okamžitým výpočtem ceny - vybrat lze barvu, křídla, rozměr, způsob otevírání, typ profilu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.