logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Autosalony, showroomy a servisy

Takové objekty jsou náročné na volnou vnitřní dispozici, design a preciznost zpracovaných detailů. U těchto druhů realizací se vždy jedná o jedinečnou a velmi odlišnou stavbu oproti klasickým průmyslovým skladovým a výrobním halám.

Reklama

Nejvíce se tyto halové objekty svými vlastnostmi a parametry blíží administrativním halovým objektům, které jsou stejně jako autosalony, showroomy a servisy náročné na design, vzdušnost samotných objektů a vnitřních prostor, a především zabezpečení přísunu denního přirozeného světla.

Právě díky těmto požadavkům a kritériím, jež jsou u většiny případů výstavby stanoveny investorovi přímo na míru automobilovými koncepty, je ocelová konstrukce pro objekty autosalonů, showroomů a servisů tou nejideálnější variantou. Tato varianta zajišťuje maximální přizpůsobení celého ocelové skeletu stavby, bez ohledu na jeho samotnou velikost a maximální možnou vnitřní dispozici.

Ocelové konstrukce jsou vyrobeny z lehkých profilů s důrazem kladeným na vysokou kvalitu povrchové úpravy jednotlivých ocelových prvků a díky svému neustálému vývoji a zlepšování technických vlastností zajišťují estetický vzhled konečného díla. U některých případů výstavby, především u servisních halových objektů nákladních automobilů jsme u samotného konstrukčního návrhu schopni navrhnout a poté realizovat stavby s využitím lehkých mostových jeřábů. Pro tyto účely jsou nejvíce žádané mostové jeřáby o nosnosti v rozsahu od 3200 do 5000 kg.

Autosalony, showroomy a servisy realizujeme na území České i Slovenské republiky také v podobě generální dodávky na klíč.
Haly byly realizovány zejména pro autosalony automobilových značek ŠKODA, Audi, Toyota, Peugeot a KIA. Prohlédněte si referenční stavby.

Podívejte se na průběh realizace ocelové montované haly

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.