logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nová vizuální identita firmy KAMSTRUP A/S

Novou identitu Kamstrup A/S považujeme za první a důležitý krok k vybudování ještě silnější značky a zároveň k jasnému vyjádření vize budoucnosti inteligentního měření, které od nás vy, jako dodavatelé energií a vody, očekáváte. Chceme být i nadále partnerem, který na každém kroku poskytuje přidanou hodnotu. Partnerem, který se bude i nadále zlepšovat.

Společně s přivítáním v novém roce 2015 oznamujeme, že společnost Kamstrup A/S mění svoji vizuální identitu.

Od ledna 2015 máme nové, výraznější logo, které se bude používat ve všech nových materiálech a na všech našich nových produktech. Změnili jsme barvu na jasně červenou, která představuje progresívní a pokrokový přístup založený na osobní a lidské interakci.

Stanovení vyšších cílů

Po mnoho let jsme naše odvětví vedli díky průlomovým inovacím a vývoji produktů. To vedlo k vytvoření skvělých produktů, růstu a úspěchu pro nás a naše zákazníky. I když se z nás stal přední globální dodavatel, víme, že toho můžeme dosáhnout ještě mnohem více.

V rámci služeb pro dodavatele vody a energií vidíme stále konkurenčnější trh s přísnějšími omezeními nákladů, komplexnějšími právními předpisy a stupňujícími se tlaky na ochranu životního prostředí. To vyžaduje partnera, který na každém kroku poskytuje přidanou hodnotu. Partnera, který se bude i nadále zlepšovat a bude mít pro vás a vaše investory vyšší a významnou hodnotu.

kamstrup logo

S ohledem na tuto skutečnost jsme prošli procesem pro vytvoření nové firemní identity. Nová identita je prvním a důležitým krokem k vybudování silné značky, vykresluje jasnou vizi budoucnosti inteligentního měření a slouží k lepší budoucnosti dodavatelů energie a vody.

Pro Kamstrup to znamená:

  • Přivádět požadavky a technologie zákazníků blíž k sobě
  • Inspirující řešení, která jsou dostupná a schopná spolupráce
  • Zaměření se na analýzu dat, která našim řešením AMR a AMM přináší přidanou hodnotu
  • Otevřenější sdělování našich budoucích plánů a vizí

Nezměnil se náš silný důraz na inovace a technologie, naše jasná a výrazná snaha být v našem oboru tou nejlepší společností, vybudování naší firmy na odborných znalostech a síle jednat ve prospěch našich zákazníků. V neposlední řadě se nezměnilo ani naše zaměření se na uspokojení důvěry zákazníků.

Náš příběh

Ztělesňuje to, za čím si stojíme, ztělesňuje také pověst, kterou chceme jako váš obchodní partner vytvořit. Svou hodnotu vždy definujeme pokrokem, který vytváříme pro ostatní.

Používáme špičkovou technologii, hluboké porozumění zákazníkovi a podnikovou vizi k tomu, abychom poskytovali inteligentnější, spolehlivější a nákladově efektivnější způsoby měření a řízení spotřeby energie a vody.

Naše inovace pomáhají zákazníkům po celém světě chránit svou pověst, rozvíjet účinnější způsoby práce a identifikovat nové možnosti budoucího růstu.

Předvídáním výzev, kterým naši zákazníci čelí, usnadňujeme jejich podnikatelskou činnost a umožňujeme jim nabídnout komunitám, kterým slouží, inteligentnější a zodpovědnější řešení.

Novou identitu považujeme za první a důležitý krok k vybudování ještě silnější značky a zároveň k jasnému vyjádření vize budoucnosti inteligentního měření, které od nás vy, jako dodavatelé energií a vody, očekáváte.

Chceme být i nadále vaším partnerem, který na každém kroku poskytuje přidanou hodnotu. Partnerem, který se bude i nadále zlepšovat a bude mít pro vás a vaše investory vyšší a významné postavení.

Pro více informací se neváhejte obrátit na přímé zastoupení společnosti KAMSTRUP A/S, www.kamstrup.cz, info@kamstrup.cz nebo telefonicky na číslo 296 804 954.


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.