logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AC Heating – tepelná čerpadla: Kotlíková dotace - zahájení výměny zdrojů tepla

Některé kraje již schválily první žádosti o kotlíkovou dotaci a příjemci dotace tak mohou začít s výměnou zdroje tepla. Příjem žádostí stále probíhá ve Středočeském kraji, Karlovarském kraji a Hlavním městě Praha. V ostatních krajích probíhají rozhodovací řízení.

Společnost KUFI INT, s.r.o. vychází vstříc všem svým zákazníkům a výměny kotle na tuhá paliva za tepelné čerpadlo AC Heating Convert AW již realizuje.


  • Neváhejte, používáte-li Vy, Vaši příbuzní nebo známí pro vytápění kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, využít dotaci.
  • Zpracujeme Vám návrh výměny kotle na tuhá paliva za tepelné čerpadlo AC Heating Convert AW. Na výměnu můžete získat až 127 500 Kč.
  • V rámci návrhu zajistíme podklady pro podání žádosti a registraci žadatele v dotačním programu kotlíková dotace.

Pro bližší informace nás kontaktujte: KUFI INT, s.r.o., divize AC Heating tel.: +420 777 085 665 e-mail: kotliky@ac-heating.cz.
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.