logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Sinclair představuje kompaktní okenní jednotky WINDOW Série

Okenní jednotky WINDOW Série Sinclair nabízí elegantní řešení pro atypické podmínky instalace. Hodí se zejména pro malé prostory a místa, kde není možno naistalovat nástěnné jednotky či provést rozvody chladiva a další specifické objekty (např. stavební buňky a mobilní domy). Jednoduchá instalace a nenáročný provoz ze série činí výborné řešení pro úpravu vzduchu.

Výrobce klimatizací SINCLAIR má ve své nabídce i kompaktní okenní jednotky WINDOW Série. Tyto jednotky nabízí elegantní řešení pro atypické podmínky instalace. Zejména pro malé prostory, místa, kde není možno naistalovat nástěnné jednotky či provést rozvody chladiva a další specifické objekty (např. stavební buňky a mobilní domy). Jednoduchá instalace a nenáročný provoz těchto jednotek z nich činí výborná, dočasná řešení pro úpravu vzduchu. Tyto jednotky navíc dokáží pracovat při napětí od 145V do 265V. Jsou tak schopny zajistit chlazení i v podmínkách, kde je nestabilní elektrická síť, což ještě více přispívá k možnosti použití „v terénu“. Jednotky disponují i technologií „Soft start“, která prodlužuje životnost kompresoru a současně minimalizuje negativní vliv na distribuční soustavu.

V nabídce jsou jednotky s výkonem chlazení 2,7 kW a 3,7 kW. Dají se tedy bez problémů použít do místností o velikosti až 24 m2.

Chladící okruh této klimatizační jednotky je hermeticky uzavřený a obsahuje nejnovější chladivo R32 s nízkým GWP 675, čímž v nejmenší možné míře může způsobovat ekologické znečištění.

Klimatizace této řady disponují všemi základními funkcemi, jako je nastavitelný časovač, autodiagnostika nebo hlídání čistoty filtrů, jsou tedy plnohodnotnou složkou sortimentu klimatizací.

S přihlédnutím k sympatické pořizovací ceně a prakticky nulovým nákladům na montáž jsou tyto jednotky rozhodně zajímavou volbou a své uplatnění si jistě najdou.




Obě jednotky používají stejný dálkový ovladač.

SINCLAIR Global Group, s.r.o.
logo SINCLAIR Global Group, s.r.o.

SINCLAIR Global Group, s.r.o. se soustřeďuje na produktovou oblast klimatizační techniky, tepelných čerpadel a LED osvětlení. Hlavním cílem značky SINCLAIR je přinést pohodlí do života lidí naší modré planety a zároveň chránit životní prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.