logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyhrajte až 300 000 Kč na materiály Rigips, Isover a Weber!

Vyhrajte materiál na rekonstrukci svého domova! Soutěžní projekty můžete přihlásit do 31. 5. 2024. Výhrou je materiál od značek Rigips, Isover a Weber, který je potřebný k provedení projektu.

Jaký projekt můžete do soutěže přihlásit?

Musí se jednat o rekonstrukci domu či bytu (nikoliv nerezidenčních prostor) na území České republiky, v projektu se musí uplatnit suchá výstavba Rigips, izolace Isover a systémy Weber. Výherce musí být vlastníkem domu či bytu, kde plánuje výhru uplatnit.

Vítěz si odnese materiál v hodnotě 300 000 Kč, druhý v hodnotě 200 000 Kč a projekt, který se umístí na třetím místě získá materiál v hodnotě 100 000 Kč. Dalších 20 výherců poté může využít našeho profesionálního technického poradenství a obdrží dárkový poukaz do Školy suché výstavby a balíček od Skupiny Saint-Gobain.

Neváhejte a přihlaste se do naší rekonstrukční výzvy!

Více informací


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.