logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Venkovní rolety oceníte za každého počasí

Venkovní rolety si získávají své místo v srdcích majitelů domů díky své multifunkčnosti. Čtěte dále a dozvíte se čím jsou venkovní rolety přínosné v zimě i v létě a jak je správně udržovat.

Reklama

Hlavní výhody venkovních rolet

Venkovní rolety nabízí celou řadu výhod, které přesahují běžné požadavky na ochranu před sluncem. Od energetické účinnosti přes zvýšenou bezpečnost až po širokou škálu designových možností.

  • Energetická účinnost. Venkovní rolety snižují energetické náklady tím, že izolují domov v zimních měsících a chrání před sluncem v létě.
  • Bezpečnost. Fungují jako bariéra proti násilnému vniknutí.
  • Moderní vzhled. S různými typy a barvami lamel mohou být venkovní rolety estetickým doplňkem, který dodržuje jednotný design s ostatními prvky.
  • Kvalitní ochrana a odhlučnění. Svojí konstrukcí a materiálem nabízí venkovní rolety ochranu před nepříznivým počasím a hlukem.

Venkovní rolety na 100 způsobů

Venkovní rolety se mohou lišit spoustou vlastností. Nadokenní využijete v budovách s problémovým přístupem zvenčí. Zaomítací verzi schováte do fasády a předokenní rolety přimontujete na jakoukoliv budovu dodatečně, bez jakékoliv nutnosti stavebních prací. Poslední možností jsou elegantní rolety do překladů, které se zabudují do speciálního nosného roletového překladu HELUZ.

Venkovní rolety a jejich údržba

Správná údržba venkovních rolet je klíčová pro jejich dlouhou životnost. Nejdůležitější je pravidelné odstraňování nečistot z lamel a vodicích lišt. Pro dosažení optimálního výsledku použijte hadici, vysokotlaký čistič či hadr. To zajistí, že budou venkovní rolety sloužit bezproblémově dlouhá léta.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.