logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

I barva se může stát vizitkou kvality

Potřebujete, aby vaše výrobky na první pohled zaujaly svým perfektním vzhledem? Chcete kvalitní laky, které budou nejen dobře vypadat, ale nabídnou vám i vysokou odolnost?

Barvy jako stvořené pro malovýrobu
Nezáleží na to, jestli se zaměřujete na velkovýrobu nebo se vaše společnost věnuje menší produkci výrobků, případně potřebujete nátěr pro individuální potřebu. Vždy by měl být perfektní a měl by splňovat všechny požadavky, které na něj budete mít.

Právě proto vznikl e-shop s barvami Lakmarket, který sdružuje jedny z nejlepších nátěrových systémů. Široká nabídka barev, laků a nátěrů je schopna poskytnout vysoce kvalitní řešení pro různé typy projektů. I přesto, že všechny nátěrové systémy nabízí vysokou kvalitu a funkčnost, je stále zachována adekvátní cena.

Své si zde najdou jak stavitelé, tak zahradníci, kutilové, majitelé malých firem, zkrátka všichni, co potřebují kvalitní barvy.

Výběr barev podle vašich preferencí
Najít nátěr, který by odpovídal přesně vašim požadavkům není nic těžkého. Nabídka e-shopu je přehledně rozdělena, takže si můžete svůj nátěrový systém zvolit podle několika filtrů.

Nátěr můžete vybírat podle:

  • typu produktu, na který budete nátěr aplikovat (například barvy na dřevo, na kovy, plasty, na vnější a vnitřní plochy budov atd.)
  • účelu použití barvy, laku nebo nátěru (podkladové barvy, barvy na střechy, průmyslové aplikace, brány, ploty, podlahy, stropy, stěny atd.)
  • toho, jaké vlastnosti má produkt (chemicky, tepelně odolné barvy, barvy odolávající korozi, antigraffiti barvy,  hygienické nátěry atd.)
  • značky (Rust-Oleum, Axalta, Timberex, Zinnser, Carboline, zikkurat a další)

Poradíme, máme více než 12let zkušeností.

Barvy, laky e-shop


CLUB MARK BARVY, s.r.o.
logo CLUB MARK BARVY, s.r.o.

Nechte své výrobky mluvit za vás díky kvalitním a odolným základním a vrchním nátěrům. V CLUB MARK BARVY, s.r.o. víme, že je důležité zaujmout nejen na první pohled, ale zaručit také trvanlivost a odolnost nátěrů. Nátěrové systémy z naší nabídky jsou proto ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.