logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak se rodí původní česká firma v oboru stavebnictví

PROPASIV slaví kulaté výročí. Za 10 let existence jsme se mnoho naučili, a to nejlepší dodali našim zákazníkům. Za našimi výsledky je spousta práce, úspěchy i chyby. Možná budeme inspirací i pro vás.

Dnes jsme přední český dodavatel řešení, jak přerušit tepelné mosty na stavbách a při rekonstrukcích. Práce nás baví a často i pobaví. Tak jako jedna z našich prvních reklam. 

Ale naše historie se začala psát dlouho před založením firmy. Není to žádný pravěk PROPASIVu, naopak kolébka naší firemní civilizace.

Před 2012

  • Zakladatel firmy, dnes již matador v oblasti řešení tepelných mostů, Jiří Heger v této době sbírá zkušenosti v českém stavebnictví. V hlavě mu uzrává myšlenka na chytrá řešení problematických míst v okolí oken. Zejména se jedná o oblast okolo parapetů.
  • Jiří začíná podnikat jako OSVČ a získává svého prvního velkého zákazníka - DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., výrobce kvalitních českých oken. Zahajuje dodávky tepelněizolačních podkladních profilů. Mimochodem, v DAFE-PLAST vybavují okna našimi profily dodnes.
  • Rodí se spolupráce s Centrem pasivního domu. Dostáváme se tak do ligy etablovanových, kvalitních a spolehlivých dodavatelů.

2012

  • Vzniká společnost PROPASIV s.r.o. 
  • Pokračujeme s pilotním projektem, nyní již pod značkou Tepelněizolační profily PROPASIV®.
  • Přicházíme na trh s naprostou novinkou - tenkou tepelnou izolací PROPASIV® Aerogel. Mnohé zádrhely s izolací v problematických místech se rázem stávají řešitelnými.

 

A co bylo dál? Zveme vás na Blog PROPASIV, kde se dozvíte více o firmě i o našich řešeních.

Chci si přečíst celý článek


PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.