logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pamatujte na květiny

Květiny patří nejen na zahradu, ale zkrášlit si jimi můžete i dům. Například je nasázet do truhlíků, které umístíte pod okna. Ale pozor! I držáky na truhlíky je třeba ukotvit bez tepelných mostů.

Chcete mít na svém domě truhlíky plné květin? Tak ještě, než budete vybírat samotné květiny, věnujte pozornost následujícím radám:

  • Naplánujte umístění truhlíků už při projektování domu. 
    Vyhnete se nežádoucím tepelným mostům, které by vznikly při upevňování držáků na truhlíky do zateplené fasády. 
  • Místa upevnění držáků do fasády nachystejte pomocí Montážních bloků PROPASIV® před zateplováním stavby.
    Stejně jako i ostatních venkovních prvků a konstrukcí. Předejte tak vzniku tepelných mostů při narušení kompaktní vrstvy tepelné izolace. 
  • Pro kotvení držáků na truhlíky využijte PROPASIV® Block Medium. Protože ač se to nezdá, truhlíky naplněné hlínou mohou být někdy opravdu těžké. I na to pamatujeme.

 

PROPASIV® Block Medium je určený pro středně těžká zatížení, jako jsou také hromosvody, venkovní svítidla, okapy apod. Montáž zařízení je rychlá a snadná - šroubovat můžete přímo do bloku, bez potřeby předchozího předvrtání.  

Další tipy na stavbu domu bez tepelných mostů na www.propasiv.cz


PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.