logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Etex dokončuje svou akvizici společnosti URSA

Etex dokončuje svou akvizici společnosti URSA, foto URSA

Přidáním odborných znalostí URSA v oblasti izolačních řešení se zvyšuje schopnost Etex poskytovat zákazníkům systémy a řešení, která splňují výzvy dnešních a budoucích staveb.

Etex dokončuje svou akvizici společnosti URSA, specialisty v oblasti zateplování

Vzhledem k tomu, že udržitelnost byla označena za další významné strategické zaměření společnosti Etex, je společnost URSA připravena stát se lídrem v této oblasti, a to na základě svého produktového portfolia, výsledků v oblasti životního prostředí, sociální oblasti a správy (ESG), strategického zaměření na udržitelnost, recyklačního programu atd.

Jochen Friedrichs, generální ředitel společnosti URSA a nový Ředitel divize izolací společnosti Etex: "Značka URSA nabízí širokou škálu izolačních řešení pro obvodové pláště budov i vnitřní příčky a stropy. URSA sdílí mnoho hodnot společnosti Etex, včetně udržitelnosti, efektivity obchodního modelu a silného a angažovaného vedení a týmů. Produkty a řešení společností Etex a URSA se zaměřují na řešení některých megatrendů, které ovlivňují náš svět, zejména oteplování klimatu a nedostatek zdrojů."

Bernard Delvaux, generální ředitel společnosti Etex: "URSA přichází se silnou značkou, která představuje tradici a udržitelnost, a to se nezmění. URSA vytvoří ve struktuře společnosti Etex novou divizi, která se bude věnovat izolacím a vedoucí pracovníci provozních jednotek zůstanou na svém místě."

Celá tisková zpráva


URSA CZ s.r.o.
logo URSA CZ s.r.o.

Společnost URSA CZ s.r.o. je jedním z předních dodavatelů tepelných, akustických a protipožárních minerálních izolací na českém trhu. Širokou škálou řešení v pozemním stavitelství URSA naplňuje strategii být v čele udržitelného rozvoje a ochrany životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.