logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Webinář na téma Ploché střechy - revize normy ČSN 73 1901 nyní k dispozici!

Seznamte se s navrhováním plochých střech dle revize normy ČSN 73 1901 v novém webináři! Problematikou provází znalec ze společnosti Icopal Vedag CZ, která je předním výrobcem materiálů pro ploché střechy.

Webinářem, který proběhl začátkem února, provází Ing. Josef Kubát, znalec v oboru stavebnictví se specializací na hydroizolace plochých a šikmých střech, spodních staveb a mostních konstrukcí. Online seminář je nabitý spoustou informací a možná zodpoví i vaše palčivé otázky k dané problematice.

Hlavní pozornost je věnována revizi normy ČSN 73 1901, která je platná od listopadu 2020. Moderovaná diskuze vás seznámí s hlavními změnami, které obsahuje revize normy ČSN 73 1901. Upozorňuje na nové rozdělení normy, vysvětluje novou terminologii. Ve vztahu k revizi se webinář dále věnuje těmto důležitým tématům: návrh větrání střech, sklon střechy a odvodnění, kaluže v případě stávajících střech, proveditelnost a provádění.
Zajímá vás, jaké jsou rozdíly mezi pojistnou a provizorní hydroizolační vrstvou? I na tuto otázku naleznete v semináři odpověď. Druhá část webináře se pak zaměřuje na návrh správného postupu při opravách střech a problémům, které vznikají při zanedbání přípravy - průzkumu střechy.


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.