logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

PIR izolace efektivní jak v zimě, tak v horkém létě

Tepelná izolace je jednou z nejdůležitějších věcí, které každý stavebník řeší. Právě ta Vám v budoucnu zajistí potřebný komfort bydlení.



Nejlepší izolace je taková, která funguje nejen v zimě, kdy perfektně udrží teplo, ale také v létě, kdy zabrání přehřívání místností především v podkrovních prostorech budov.

Jelikož jsou stavební předpisy stále přísnější a energie dražší, tak je jedním z možných východisek eliminovat energetické ztráty. Polyuretanové izolace jsou v současné době nejúčinnějším izolačním produktem na trhu. Naše PIR panely PAMAtherm jsou oboustranně kašírované v hliníkové Alu kraft fólii, která při systémovém použití slouží jako parozábrana. Nedílnou součástí kombinace PIR izolace a AL fólie je odraz tepla a jeho neabsorbování. Tato vlastnost pak zajistí, že v zimě Vám teplo neutíká z vytápěných prostor a naopak v létě se teplo z podstřešních prostor neuvolňuje do interiéru. Po celém obvodu jsou desky opatřeny zámkem pero-drážka, díky kterému mezi deskami nevznikají tepelné mosty a jejich montáž je o mnoho snazší. Pokládka izolace je jednoduchá, rychlá a čistá.

  • Hlavní výhodou PIRu ve srovnání s jinými izolačními materiály je její izolační schopnost, kterou určuje lambda a u tohoto typu je 0,022 W/mK. To znamená, že tento PIR materiál nabízí vynikající izolaci při stejné tloušťce.
  • Desky PIR nabízejí vynikající rozměrovou stabilitu a vysokou pevnost v tlaku.
  • Nízká hmotnost zajistí bezproblémovou montáž a snadné řezání na potřebnou velikost.
  • Při použití PIR je izolační vrstva tenčí, takže získáte větší prostor.

Zajistěte si příjemný pobyt ve vašem domě.


PAMA, a.s.
logo PAMA, a.s.

PAMA a.s. je rodinná česká firma se sídlem v Ostrově nad Oslavou v centru Vysočiny. Byla založena v roce 1993 jako obchodní organizace specializující se na prosvětlovací sklolaminátové a polykarbonátové desky, profily a systémy. Výrazným milníkem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.