logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Největší výrobci střešních materiálů potvrdili účast na veletrhu Střechy Praha 2020

22. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA hlásí krátce po první uzávěrce přihlášek účast nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů z oboru. Veletrh proběhne 6. – 8. 2. 2020 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Zvýšený zájem o účast na veletrhu střech, fasád, dřeva, úspor energií a řemesel Střechy Praha 2020 a brzké zaslání přihlášek odráží velkou spokojenost vystavovatelů s předchozím ročníkem, který zaznamenal rekordních přes 25 000 návštěvníků se zájmem o střechy, řemeslo a kvalitní bydlení. Své názory vyjádřili zástupci mnoha firem i písemně a je možno je zhlédnout na www.strechy-praha.cz, včetně videozáznamu, který přibližuje celkovou atmosféru veletrhu i impozantní stánky vystavovatelů.

Tradiční témata i novinky
Doprovodný program připravuje pořadatel ve spolupráci s odbornými partnery veletrhu. Proběhne 21. ročník konference Izolace s nosným tématem „Izolace mezi paragrafy“. V přípravě je 6. ročník fóra Dřevěné konstrukce. Nabitý bude program předváděcí a přednáškové arény v rámci Festivalu dřeva a nářadí včetně atraktivních praktických ukázek nástrojů a řemesel. Přednášky o střešní fotovoltaice budou zaměřeny tentokrát na širší veřejnost včetně informací o aktuálních dotačních programech. Ke zvýrazněnému tématu veletrhu, kterým jsou pro rok 2020 pochozí ploché střechy (terasy, balkony, lodžie, zelené střechy), se chystá přednáškový blok „Využití střešních plášťů pro běžný život“. Tradičně budou zařazeny přednášky o poruchách šikmých i plochých střech. Na aktuální dění ve společnosti naváže konference k 3. a 4. vlně EET a proběhne setkání u kulatého stolu na téma „Nástupnictví v rodinných firmách“. Samozřejmostí jsou bezplatná poradenská centra pro všechny oblasti výstavby.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.