logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

StoTherm Classic je ukázkou dokonalého sladění všech složek fasádního systému

StoTherm Classic je více než 50 let praxí ověřený kontaktní zateplovací systém, který je kontinuálně v čase stále zdokonalován.

Jeden z nejúspěšnějších kontaktních zateplovacích systémů nabízí i objektům v našich městech a obcích jistotu a dlouholetou životnost, kterou dokládá více než 120 mil. m2 referenčních ploch.

StoTherm Classic výrazně snižuje tepelné ztráty a vytváří vysoce odolnou ochranu vůči dešti a povětrnostním vlivům. Vysokou odolnost proti vzniku trhlin a proti mechanickému zatížení poskytuje celému systému bezcementová armovací hmota StoArmat Classic plus s vynikající schopností přebírat pnutí. S konečnou povrchovou úpravou Stolit nebo StoSilco je systém odolný proti mikroorganizmům a plísním. Zkouška pevnosti v ohybu dokazuje až 10-ti násobně vyšší elastičnost a odolnost systému StoTherm Classic proti tvorbě trhlin ve srovnání s minerálními systémy.

Mimořádně vysoká je i mechanická odolnost celého systému. Celý systém StoTherm Classic je nesnadno zápalný, třída reakce na oheň podle EN 13501-1 je u armovací hmoty StoArmat Classic plus A2-s1,d0. Bezcementové systémové složky, hotové k použití, zajišťují snadné zpracování a aplikaci. Díky QS technologiím je možné aplikovat systém i při nepříznivém, vlhkém a chladném počasí počátkem a koncem zimy. Meze se nekladou ani v barevnosti, 800 barevných odstínů vzorníku StoColor Systém je více než dostačujícím základem k výběru vámi preferované barevné varianty. Široké jsou také možnosti finálního vzhledu, StoDeco profily, bosáže, plošné lícovky a další prvky umožňují originální design a současně spolehlivé a vysoce odolné řešení.

StoTherm Classic je ukázkou dokonalého sladění všech složek fasádního systému

Systémový přístup je od počátku hlavní zásadou Sto. Proto je StoTherm Classic výsledkem dokonalého sladění všech složek, trvajícího už více jak 50 let. Podrobnosti o společnosti Sto a zateplovacího systému StoTherm Classic najdete na www.sto.cz


Sto s.r.o.
logo Sto s.r.o.

Sto s.r.o. je součástí německého koncernu Sto, který je světovým lídrem v oblasti kontaktních zateplovacích systémů. Součástí sortimentu jsou i předsazené odvětrávané systémy, fasádní i interiérové omítky a barvy, lepicí a stěrkové tmely, designové úpravy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.