logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přednáškové turné Wienerberger fórum 2016 s rekordní návštěvností

V letošním roce se šesti vzdělávacích seminářů s názvem Wienerberger fórum 2016, které pořádala společnost Wienerberger cihlářský průmysl, zúčastnilo přes 2 100 odborníků z oblasti stavebnictví.

7. ročník jedné z největších a nejprestižnějších vzdělávacích akcí ve stavebnictví odstartoval 7. 1. 2016 v Českých Budějovicích. Mezi další destinace patřila Praha, Brno, Hradec Králové, Ostrava a Plzeň, kde dne 26. 1. 2016 semináře zaměřené na aktuální vývoj, trendy a novinky ve stavebnictví vyvrcholily. Jednotlivé semináře obsahovaly několik odborných přednášek, praktické ukázky a prezentace stavebních materiálů.

Wienerberger fórum 2016 bylo již tradičně určeno odborníkům zejména projektantům, profesionálním stavitelům a všem, kteří se podílejí na přípravách a realizacích staveb. Stěženími tématy byly novinky z oblasti stavebních materiálů, technologie a postupy z praxe při využití zdícího systému Porotherm a problematika realizace šikmých střech s pálenou krytinou Tondach,“ vysvětluje Ing. Roman Busta, obchodní ředitel společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.

Účast na Wienerberger fóru 2016 byla bezplatná a semináře byly akreditovány v systému celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.