logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Proběhla jedna z nejvýzamnějších akcí pro dřevostavbaře

5. a 6. listopadu proběhla konference Dřevostavby v praxi. 340 účastníků shlédlo 27 přednášek věnovaných zakládání dřevostaveb a problematice fasád, ale i dalším tématům jako pasivní domy, legislativní úpravy nebo nové materiály.

logo

Jedna z nejvýznamnějších akcí určených pro profesionály z oblasti navrhování a realizace dřevostaveb proběhla 5. a 6. listopadu. Konference Dřevostavby v praxi se zúčastnilo na 340 profesionálů z oboru, kteří shlédli celkem 27 přednášek. Hlavními tématy konference bylo zakládání dřevostaveb a problematika fasád, nicméně i další přednášky byla zajímavé. Konference se dotkla většiny současných trendů v oboru – pasivních domů, ekologické výstavby, progresivních materiálů v interiérech atd. Nechyběly ani legislativní novinky, normy, požární předpisy.

Novinkou letošního ročníku byly workshopy, které praktickými ukázkami rozvinuly více do hloubky ta nejzajímavější témata přednášek. A dlužno říci, že o workshopy byl ohromný zájem.

Letošní ročník konference potvrdil, že Dřevostavby v praxi jsou respektovaným fórem profesionálů, kteří oceňují nejen bohatý odborný program, ale také možnost vyměnit si zkušenosti při neformálních setkáních a trochu se odreagovat.

Organizátory konference byli DřevoPortál.cz a Saint-Gobain Construction Products a.s., divize Rigips.

Záštitu nad konferencí převzala Hospodářská komora ČR, Asociace malých a středních podniků a živnostníků, Profesní komora požární ochrany a Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí.





















Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.