logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dřevostavby na Stavebním veletrhu

Čtrnáct a půl tisíce rodinných domů vyrostlo v roce 2017 v České republice, 2 159 z nich bylo dřevostaveb. Zájem o tento typ budov jde stále nahoru. Zatímco dnes jde o zhruba 15 %, před deseti lety to byla jen 3 procenta.

Prezentaci oborů dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů a ucelenou přehlídku dodavatelů dřevěných montovaných staveb najdete na veletrhu DSB – Dřevo a stavby Brno.

Své mnohaleté zkušenosti zájemcům nabídnou například ATRIUM, DOMY D.N.E.S., HK-Dřestav, Profi-Gips, PURLIVE, QUICKHAUS, VESPER FRAMES a další.

Den pro dřevostavby

Uvažujete-li o dřevostavbě nebo potřebujete-li poradit s výběrem dodavatele, pak je přesně pro vás určený sobotní program Asociace dodavatelů montovaných domů s názvem Zdravé bydlení v moderní dřevostavbě.

Cyklus přednášek představí dřevostavby jako energeticky efektivní a ekologicky šetrné domy. Přijďte se inspirovat ukázkami z praxe nebo získat přehled o trhu dřevostaveb! V sobotu 2. 3. 2019 na přednáškovém molu v pavilonu P.

Se svým dotazy z oblasti dřevostaveb se můžete obrátit na poradenské centrum Asociace dodavatelů montovaných domů.



Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.